zaterdag 27 juni 2015

TANNINGSPRAY: Marc Inbane


Eindelijk is het weer warm genoeg om mijn jurkjes en korte broekjes tevoorschijn te toveren. Het enige jammere zijn mijn witte beentjes die nog bijna geen zonlicht gezien hebben. Ik besloot om moeder natuur een handje te helpen en probeerde een tanningspray uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Eerlijk gezegd heb ik het niet zo op tanningsprays, omdat ik al veel voorbeelden heb gezien van mensen waarbij het niet zo'n succes was. Vandaag was dan ook de eerste keer dat ik zo'n soort product gebruikte. Dit product heb ik ontvangen van John Beerens om te testen en na wat video's gekeken te hebben en andere reviews te hebben opgezocht, kwam ik erachter dat ik een heel goed product in handen had. Ik was gerustgesteld. Tijd om mijn benen van een mooie zomerse gloed te voorzien.

Verpakking
 
De verpakking van deze tanningspray ziet er mooi uit. Het minimalistische van de egaal zwarte verpakking, de zilveren dop en de kleine hoeveelheid tekst zorgen voor een erg luxe uitstraling. De flacon is een stuk groter dan ik in eerste instantie had verwacht. Hopelijk kan je hier een tijdje mee doen, maar dat hangt natuurlijk ook af van wat je allemaal insprayt. Na een paar keer gebruiken heb ik niet het idee dat hij al ver op is.Werking & Resultaat

Het product moet je ongeveer vanaf 30 cm met bewegingen van links naar rechts over je lichaam heen sprayen. Ik heb alleen mijn benen gedaan, maar als je je hele lichaam wilt doen dan wordt je aangeraden om bij je voeten te beginnen. De flacon heb ik voor gebruik een paar keer goed geschud. Vervolgens sprayde ik hem op mijn huid. Ik merkte dat ik de eerste keer er iets te dicht op zat, daarna had je door vanaf hoever je moest spayen. Het handige aan deze spray is dat je het er enkel op hoeft te sprayen. Geen moeilijk gedoe met uitvegen en insmeren of iets dergelijks. Je sprayt het erop en je hebt mooi zongebruinde benen. Ter vergelijking heb ik één been ingesprayt en mijn andere been niet. Ook mijn voeten heb ik overgeslagen zodat je het verschil goed kan zien.

Het product brengt heel egaal en natuurlijk aan. Het is gemakkelijk te gebruiken en je moet denk ik echt je best doen wil je dit laten mislukken. Je hoeft met dit product absoluut niet bang te zijn voor een oranje kleur of strepen, ik ben fan! Deze tanningspray van Marc Inbane is verkrijgbaar bij John Beerens voor €39.95.

Heb jij ooit al eens zelfbruiner gebruikt? Was dat voor herhaling vatbaar?~Liefs Sandra
 
Follow

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!