maandag 20 juli 2015

DIARY: Werken, Kapper, Overwinning & Ziekenhuis

 


Yeah! De diary is weer terug van weggeweest. Vroeger kwam elke week een artikel online waarin foto's stonden van dingen die ik die week had beleefd. Mijn camera van mijn telefoon werd zo slecht dat ik ermee gestopt was. Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon en zien de foto's er stukken beter uit. Afgelopen week heb ik gewerkt, ben ik naar de kapper geweest, kwamen mijn ouders terug van vakantie en was het regenachtig maar ook erg warm. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.
 
Maandag
 

Maandag was de eerste dag dat ik weer bij mijn 'stage' moest werken. Mijn stage heb ik inmiddels afgerond, maar ik blijf daar in de zomervakantie nog standaard twee dagen in de week werken. Ik heb een weekje vrij gehad, maar moest maandag dus weer aan de slag. Ik kwam mijn bed uit en het was echt grauw weer. Het zwembad lag er verloren bij en het regende... Bah! Gelukkig is werken met zulk weer niet verkeerd.

's Avonds kwam ik moe en uitgeput thuis. Toch wel weer even wennen zo'n hele dag werken. Mijn vriend had het eten al klaar staan, dus dat was erg lief. Daarna trok ik mijn hardloopschoenen aan en rende een rondje. Dat ging echt super goed! De rest van de avond heb ik lekker op de bank gelegen en wat tv gekeken.


Dinsdag
Dinsdag was de tweede werkdag. Ik sleepte mezelf weer mijn bed uit en vertrok naar mijn werk. Tijdens mijn ontbijt keek ik ook nog even een vlog. Dat is iets wat ik standaard elke ochtend doe.

Eenmaal thuis at ik, schreef ik een aantal artikelen voor mijn blog en trok ik mijn hardloopschoenen aan. Ik rende weer het rondje van 3,5 km en dat ging zo goed! Waar ik in het begin maar liefst 10 stops nodig had, kreeg ik het nu voor elkaar om maar 2 keer te stoppen. Echt een hele overwinning, ik ben stiekem zo trots. Ik kan niet wachten totdat ik het zonder stops kan.

Die avond ging ik vroeg naar bed toe. De dag erna was ik een dagje vrij en kon dus heerlijk uitslapen. Stiekem kon ik dat ook wel een beetje gebruiken.

Sinds kort heb ik een Jawbone armband. Dit is een armband die je slaapritme en stappen vastlegt. Mijn doel is 10.000 stappen zetten per dag, maar dat is nog best wel lastig. Woensdag heb ik eerst een stuk gelopen om vervolgens te gaan hardlopen. Mijn doel heb ik die dag ruim gehaald!


Woensdag
Vandaag was ik heerlijk een dagje vrij. Al had ik die wel weer helemaal volgepland en heb uiteindelijk niet zoveel tijd voor mezelf meer gehad, maar goed dat kan gebeuren. Ik begon 's ochtends met een plak ontbijtkoek achter mijn laptop.
 
Ik probeerde een nieuwe salade uit die ik bij de AH vond: Kip-Kerry Pittig. Die was echt voor herhaling vatbaar.
 
Daarna was het tijd om naar de tandarts te gaan. Dat was alweer een jaartje geleden. Wat een mooie omgeving is het hè?
 
Van de tandarts vandaan gelijk in de auto gesprongen naar Den Bosch. Mijn schoonzusje is bezig met haar opleiding als kapster en had in de salon waar ze stage loopt een model nodig om het haar bij te knippen. Het was uiteindelijk een zit van drie uur, maar het resultaat mag er wezen. Binnenkort hierover meer.
 
's Avonds aten we frietjes en maakte ik van de paprika en ui die ik nog over had een bijgerechtje met ketjap. Echt heel lekker.
 
Donderdagnacht zouden mijn ouders terugkomen van vakantie en ik begon dan ook maar alvast aan de grote schoonmaak.

Daarna nog even wat aan mijn blog werken. Ik was van plan om veel vooruit te gaan werken, maar daar is nog vrij weinig van gekomen.

's Avonds nog even lekker op de bank tv kijken. We keken een van de velen MH17 documentaires. Jeetje wat heftig zeg.


Donderdag

 's Ochtends moest ik eerst werken bij mijn bijbaantje. Ik werk in een kas vandaar de planten haha.

Toen ik thuis kwam zag ik dat er een pakketje van de H&M was bezorgd. Daar zaten mijn nieuwe sportbroekjes in. Hoe vet zijn die felle kleurtjes?

Daarna installeerde ik mezelf heerlijk met mijn laptop op een ligbed. Zo werk ik het allerliefste aan mijn blog. Gewoon lekker vanuit de tuin.

Toen ik naar de voordeur liep om mijn slippers te pakken zag ik dat er een heel leuk pakketje van AH lag. Hierin zat een heerlijke chocoladereep. Dit omdat Albert Heijn voor het vierde jaar op rij de beste chocoladesupermarkt van Nederland is.

De volgende dag zouden mijn ouders thuis komen en het was dan ook tijd om alle was te gaan doen.

Die avond gingen we nog even naar mijn vriend thuis toe. Zijn vader was jarig en ondanks dat hij het niet vierde hebben we er een leuke avond van gemaakt. Ik kon het niet laten om daar ook nog even een rondje te gaan hardlopen.


Vrijdag
Vrijdagochtend moest ik ook werken in de kassen. Die nacht waren mijn ouders thuis gekomen. Het was heerlijk om te zien dat de koffers er stonden en ze weer thuis waren.

Die middag heb ik in de tuin nog even wat artikelen geschreven.


Zaterdag
Weer buiten wat artikelen schrijven.

Mijn schoonmoeder had nog wat macaroni over en die had ze meegegeven. Die heb ik tussen de middag lekker opgegeten.

Ik zat buiten en was zo eigenwijs om niet naar binnen te gaan ondanks dat het wat kouder werd.

Toch maar even omkleden. Hoe leuk is mijn nieuwe top van de Primark met een boothals?

Mijn moeder had sinds een paar dagen enorme last van haar been. Ze kon bijna niet lopen en als ze dat wel deed en de trap op strompelde ging ze bijna out van de pijn. Ze zijn toch maar naar het ziekenhuis gegaan en daar kwamen ze erachter dat ze een trombosebeen had en ze vonden een infectie in haar bloed. Ze heeft enorm veel pijn, maar we zijn wel blij dat we nu weten wat er is. We hebben alleen nog wel een hele weg te gaan.

's Avonds besloten we een kijkje te nemen op de Tilburgse Kermis. Jeetje wat was dat gaaf en groot!

Dit was mijn week alweer vol met leuke maar ook wat minder leuke dingen. Mijn moeder is nu herstellende en ik hoop dat het snel beter gaat met haar. Aankomende week moet ik weer twee ochtenden bij mijn 'stage' werken en 2 ochtenden bij mijn bijbaan. Daarnaast heb ik nog met collegaatje afgesproken en ga ik heerlijk aan mijn blog werken en nieuwe dingetjes bedenken.

Hoe was jouw week? Ga jij nog leuke dingen doen deze week?
~Liefs Sandra
 
Follow

3 opmerkingen:

  1. Oeeh, lekker sportief bezig geweest zeg! Ik vind je H&M kleren echt heel mooi. Deze week moet ik helaas veel werken :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk om te bekijken en lekker veel foto's. Je haar in de krul staat je geweldig mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!