donderdag 2 juli 2015

NAGELLAK: Essence - 24 Indian Summer


Nagellak is qua make-up een product waar ik het minste van heb. Dit omdat ik vaak dezelfde lakjes draag en nagellak redelijk snel uitdroogt. Onlangs kocht ik bij de Kruidvat een Gel Nail Polish lakjes van Essence in een zomers koraalkleurtje. Benieuwd? Lees dan even verder.

The Gel Nail Polish
 
Het kleurtje dat ik kocht is 24 Indian Summer, een mooi lichroze lakje met een oranje ondertoon. Vrijwel alle lakjes van Essence zijn overgegaan naar de gel-lakjes. Zelf had ik nog geen ervaring met deze nieuwe lakjes en was dan ook benieuwd of het ook daadwerkelijk op gellak lijkt.

Aanbrengen & Resultaat
 
Het lakje brengt niet anders aan dan ik gewend ben van Essence. Het lakje brengt prima aan en dekt geheel in twee laagjes. Wel heb ik het idee dat het lakje een stukje minder snel opdroogt en dat hij ook lang redelijk zacht blijft waardoor je al snel wat beschadigingen in je lak hebt zitten. Het resultaat vind ik wel erg mooi. Het is dan wel geen gellak, maar de lak ziet er wel een stuk 'voller' uit en maakt je nagels mooi glad. Het kleurtje is een lekker zomers kleurtje dat nog leuker zou staan met wat bruinere handen en armen. Doordat de lak wat 'voller' is merk ik wel dat hij erg snel gaat chippen en dat de randjes snel slijten. Dit vind ik wel echt een minpuntje. Ik weet niet of dit ook al zo snel was bij de oude lakjes, maar ik heb toch wel graag dat mijn lakje er minimaal 5 dagen verzorgd en toonbaar uitziet. 
 
 

Het lakje zelf vind ik wel erg leuk, het is een mooi zomers kleurtje die je nagels egaal maakt net zoals een echte gellak dat doet. Verwacht alleen niet dat het lakje er lang op blijft zitten. Voor de rest is het een prima nagellakje voor een klein prijsje. Indian Summer is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 1,69.

Heb jij een lakje van de Gel Nail Polish lijn al geprobeerd? Wat vond jij ervan?~Liefs Sandra
 
Follow

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!