donderdag 16 juli 2015

NAILS: Blue PanterNail-art is iets waar iedereen vroeger veel mee bezig was. De laatste tijd zie ik het vrijwel niet meer voorbij komen. Ik kwam ergens achterin de kast mijn Konad spulletjes tegen en besloot dat het tijd was om mijn nagels weer van een leuk patroontje te voorzien. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Als eerste begon ik met het lakken van al mijn nagels in een zomersblauw kleurtje. Dit is een nagellakje van Maybelline uit de Color Show lijn in de kleur Cool Blue. Vervolgens pakte ik mijn Konadspulletjes erbij en koos ik uiteindelijk voor de Imageplate M57. Van deze imageplate heb ik het panterprintje gebruikt. Met de witte stempellak heb ik zo al mijn nagels voorzien van dat patroon. Vervolgens bracht ik nog een blanke nagellak aan. Dit is er eentje van Essence en bevalt ook prima.
 

Het uiteindelijke resultaat vind ik zelf erg leuk en zomers geworden. Excuses voor mijn droge nagelriemen, maar zelfs na die een aantal keer ingesmeerd te hebben zagen ze er nog steeds zo uit. Panterprint vind ik zelf altijd redelijk heftig, zeker op nagels, maar doordat er zo'n lichtblauw kleurtje onder zit valt het bijna niet op dat het panterprint is.

Ik vind het een geslaagde combi en zal hem deze zomer dan ook zeker vaker gaan dragen. Daarnaast lijkt het met ook leuk om dit blauwe kleurtje in combinatie met die zebraprint uit te proberen. Willen jullie daar ook een artikel zien?

Heb jij ook nog zo'n soort stempelsetje liggen? Zo ja, gebruik jij het nog wel eens?~Liefs Sandra
 
Follow

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!