donderdag 30 juli 2015

SHOPLOG: Aankopen Kruidvat 1+1 gratis op alle Make-Up

Een keer per jaar heeft Kruidvat een actie waarbij op alle make-up 1+1 gratis geldt. Dit is zo'n moment waarbij je vaak een grote voorraad inslaat. Die actie kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en heb een aantal leuke producten gekocht. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Als eerste kocht ik drie mooi lipsticks van Catrice. Normaal gesproken kosten ze €4,00 per stuk wat ik een beetje veel vond in vergelijking met de Essence lipsticks die me ook prima bevallen. Die van Essence heb ik bijna allemaal en was op zoek naar nog een aantal mooie bijzondere kleurtjes. Deze van Catrice zijn toch wel erg mooi! - €2,00 per stuk.
 
MUA heeft mooie producten en de verpakking van de lipsticks zien er nog best goed uit als je kijkt wat je ervoor betaalt. Ik kwam eindelijk een Kruidvat tegen waar wel testers bij zaten en nam twee mooie kleurtjes mee. Een zachtroze lipstick en een felroze. - €1,25 per stuk.


Bij Catrice vond ik nog een mooi lippotlood en een rode lipstick van Essence kon ik ook niet laten liggen. Rode lipsticks vind ik mij niet zo mooi staan, maar deze had een rozige ondertoon. Ik ben benieuwd! - Beide €1,00 per stuk.

Al een tijdje ben ik op zoek naar een foundation die bij mijn huid past. Ik kocht er onlangs een van W7 waarvan ik dacht dat die een goede gele ondertoon had, maar eenmaal thuis aangekomen bleek hij toch erg roze te zijn wat echt voor geen meter stond. Van deze had ik al eerder een beetje op mijn gezicht aangebracht om te kijken en het leek de goede kleur. We gaan het zien. - €7,50 per stuk.

Ik nam ook een poeder van Catrice mee. Ik had hier veel positieve geluiden over gehoord en was erg benieuwd. - €1,80 per stuk.

Ook over deze Lash Princess mascara van Essence had ik al veel goede reviews gelezen. Het schijnt een hele goede mascara te zijn. Ik ben benieuwd of hij kan tippen aan mijn favoriete Essence mascara. - €1,70 per stuk.

Ik ben erg benieuwd naar al deze producten. Over deze producten zal je binnenkort zeker een aantal reviews terug kunnen vinden op mijn blog. Over welk product zou jij het liefste als eerste wat lezen?

Heb jij nog wat gescoord tijdens de 1+1 gratis actie?

 
~Liefs Sandra
Follow

3 opmerkingen:

  1. Mooie producten heb je gekocht, vooral de lipsticks vind ik erg pretyy <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die poeder van Catrice is inderdaad erg fijn! En ik ben benieuwd naar de foundation van Rimmel, want ik zoek zelf ook nog een fijne vloeibare foundation :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!