zaterdag 1 augustus 2015

ANNA IS CLEAR: Voorkomt Puistjes en Mee-eters
Mijn huid is al enorm opgeknapt als je het vergelijkt met een jaar geleden, toch is het nog niet helemaal optimaal. Ik gebruik geen foundation meer, maar met vlagen heb ik een redelijk onzuivere huid. Ik kreeg een product opgestuurd wat helpt tegen puistjes en mee-eters en ook nog eens 100% natuurlijk is. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het Product

Anna is Clear is het eerste product ter wereld die succesvol mee-eters en puistjes voorkomt zonder de gezonde microflora van de huid aan te tasten. Anna is Clear is klinish bewezen effectief tegen de bacterie Propionibacterium acnes die verantwoordelijk is voor puistjes en mee-eters. Door deze bacterie in een vroegtijdig stadium te bereiken en te normaliseren, worden puistjes, mee-eters en uiteindelijke infecties en littekens voorkomen.


De Ingrediënten
De Werking

Anna is Clear is 100% natuurlijk en bevat alleen stoffen die de huid herkent. Het product zit in een klein flesje. Je kunt het aanbrengen door middel van een klein rollertje dat aan de bovenkant zit. Hierdoor breng je het alleen aan op de plekken waar het nodig is en zal je de gezonde huid niet aantasten. Het brengt gemakkelijk aan en het rollertje doseert goed, waardoor je echt heel lang met zo'n klein flesje kunt doen.
 
Het product moet je drie tot vier keer per dag aanbrengen op de plekjes in je gezicht die het nodig hebben voor optimaal resultaat. Een keer overslaan heeft geen gevolgen, wel is het verstandig om het zo snel mogelijk weer op te pakken voor optimaal resultaat.


Het Resultaat

Dit is hoe mijn huid eruit zag voordat ik met Anna Is Clear begon. Ik had veel last van bultjes en rode plekjes. Elke keer als ik blij was dat er een plekje bijna verdwenen was kwamen er op andere plekken bultjes. Zo bleef ik een tijd tobben met mijn huid. Ik vind het lastig om deze foto's te laten zien, maar zo zie je wel duidelijk het resultaat.Dit is hoe mijn huid er een aantal weken later uit zag. Alle bultjes zijn verdwenen en er zijn bijna geen plekjes te zien. Ik moet toegeven dat ik het product in het begin niet consequent 2 tot 3 keer per dag aangebracht heb, maar het verschil mag er zeker zijn! Hoe veel beter ziet dit eruit?

Ik ben heel erg tevreden met mijn huid. Hij straalt weer helemaal en heb bijna geen plekjes meer op mijn gezicht. Het product brengt gemakkelijk aan, het is zuinig in gebruik, is 100% natuurlijk en je kunt het gemakkelijk in je tas meenemen om gedurende de dag wat plekjes aan te stippen. Anna Is Clear is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens voor €24,95.
 
Kende jij dit product al?
 


Liefs Sandra

Follow

1 opmerking:

  1. Ik ken het product niet maar wat een onwijs goed resultaat! Ik denk dat dit een van de weinige middelen is die echt werkt.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!