donderdag 16 augustus 2012

Double birthday



Het is van de week dubbel feest! Zoals jullie misschien wel weten bestaat de webshop Lauzz van de week een jaar. En dit vieren ze met allemaal hele leuke acties! Vandaag bijvoorbeeld ontvang je bij een bestelling van €20 of meer een cadeaubon ter waarde van €5. Deze cadeaubon kan je zelf gebruiken maar ik ook erg leuk om cadeau te geven. En morgen zijn voor 1 dag alle snorrenkettingen te koop voor 5 euro i.p.v. 8 euro. Dus dat is het zeker waard om even te kijken! 

Maar dat is niet het enige, ik zei aan het begin van het artikel dat het dubbel feest is. Ik ben namelijk vandaag jarig. Jaja ik word alweer 17 jaar. Het is heerlijk weer dus we zitten weer (zoals elk jaar) lekker buiten. Het word best druk dus ik heb geen tijd gehad om een fatsoenlijk artikel te schrijven. Mijn excuses hiervoor. 

Nog veel plezier vandaag met alles wat jullie nog gaan doen!


~Liefs Sandra

3 opmerkingen:

  1. Namens Lauzz: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van!

    Liefs,
    Mascha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd! Geniet er lekker van, het lijkt me geweldig om mooi weer te hebben op je verjaardag en lekker buiten te kunnen zitten! Dat zal mij nooit gebeuren, ik ben eind november jarig ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!