dinsdag 30 juli 2013

De perfecte zwarte eyelinerZwarte eyeliners blijf ik altijd kopen. Dit omdat ik altijd op zoek ben naar de perfecte zwarte eyeliner. Na één eyeliner helemaal opgemaakt te hebben durf ik te zeggen dat ik de perfecte zwarte eyeliner gevonden heb. Naar mijn mening is de absolute winnaar tot nu toe de Liquid Liner van Catrice in 010 Dating Joe Black. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
Zoals ik al vertelde heb ik deze eyeliner helemaal opgemaakt en gelijk weer een nieuwe gehaald. Ik ben hier zo tevreden over en de eyeliner is ook echt heel erg zwart. Ik zal jullie niet langer in spanning houden en zelf laten zien hoe zwart deze eyeliner is.


Zo ziet de eyeliner eruit als je hem net aangebracht hebt. Je kunt er erg makkelijk dikke en dunne lijntjes mee maken. De dikke duurt ietsjes langer voordat hij opgedroogd is, maar dit is alsnog erg snel.


Hier zie je heel duidelijk het verschil tussen de eerste en tweede foto. De eyeliner droogt matzwart op en blijft zo de hele dag zitten. Zelfs na een nachtje slapen met make-up ( Ik weet dat het niet goed is, maar ik was zoo moe) zat mijn eyeliner nog perfect. Ik vind het ook zeker een pluspunt dat deze eyeliner zo zwart is.


Zelf ben ik altijd best wel een kluns met het aanbrengen van mijn eyeliner. Ik kreeg het nooit voor elkaar om een mooi zwart strak lijntje te trekken. Dit kwastje heeft een sponzig puntje dat erg stevig is, maar waarbij het puntje wel flexibel is waardoor je makkelijk in een keer een strak lijntje kunt trekken.


Hier kun je van dichtbij mijn eyeliner zien. Het lijkt net alsof het lijntje niet strak is. Ik breng namelijk altijd eyeliner aan met mijn ogen open omdat het er anders echt raar uit zien en juist dan niet recht is. 


Op deze foto zie je dezelfde eyeliner als op de foto hierboven. Zoals je kunt zien is het lijntje nu wel mooi strak ondanks dat het op de foto hiervoor lijkt alsof het lijntje helemaal niet strak is. Het is een mooie diepe zwarte kleur. Dat vind ik altijd een van de belangrijke punten waar een goede zwarte eyeliner aan moet voldoen.


Deze eyeliner is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3.79, wat ik erg goedkoop vind voor zo'n goede eyeliner.

Wat vinden jullie van dit resultaat?~Liefs Sandra1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!