woensdag 28 augustus 2013

No7 Define & Shimmer Eye Palette




Een hele tijd geleden schreef ik een artikel over een palette van No7. In dat artikel schreef ik ook dat ik nog een palette van No7 had gekocht. Stiekem is dat palette ergens achter in mijn kast beland zonder hem te gebruiken. Ik had zoveel andere oogschaduws om te gebruiken. Pas kwam ik hem weer tegen en toen ik hem had gebruikt was ik helemaal weg van deze kleuren. Ik ben er zo blij mee dat ik besloot om er toch nog één artikel over te schrijven. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

                           






De verpakking vind ik er echt prachtig uit zien. Heel simpel, maar toch ziet het er duur uit. Het doosje zelf voelt ook niet goedkoop aan en het sluit niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk. De eerste indruk is dus echt goed. De kleuren zijn ook prachtig, mooie paarse kleuren. Ik had nog bijna geen paarse oogschaduw dus deze kleuren zal ik vaak gaan gebruiken.



De swatches




De pigmentatie van dit oogschaduwdoosje is echt heel verrassend. De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. De kleuren zijn erg makkelijk te combineren met andere kleuren. Ik zou de kleuren samen niet zo snel combineren, maar dat is een kwestie van smaak. Zelfs de meest lichte kleur is nog goed gepigmenteerd. Dit komt echter niet zo goed over op de foto. De groene/gele kleur is een hele bijzondere kleur aangezien ik nog nooit een kleur gezien heb die erop lijkt. 

Als je ooit producten van No7 tegen komt zou ik zeker even kijken en de kleuren swatchen. Want zodra je de kleuren swatcht ben je gegarandeerd om!


Ken jij het merk No7 al?




~Liefs Sandra

                                                                                                                                                                                                                  

3 opmerkingen:

  1. Hey, we hebben je genomineerd voor de Liebster award. Neem een kijkje op onze blog voor meer informatie. :) http://2undercoverunicorns.blogspot.be/2013/08/liebster-award.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het niet, maar de kleuren zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, echt prachtige kleuren en pigmentatie, en ik kende het helemaal niet!

    Ik heb vandaag een winactie op mijn site, zou het superleuk vinden als je meedeed! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!