zaterdag 21 september 2013

Het staat jou geweldig, maar mij voor geen meter!

Hebben jullie het ook wel eens dat je de meest geweldige outfitfoto's tegenkomt en denkt: Dat wil ik ook! Vervolgens ga je winkelen en past 100miljoen kledingstukken die daarop lijken en geen één staat jou leuk. Dat heb ik de laatste tijd heel erg vaak. Benieuwd waarbij ik dit heb? Lees dan even verder.Als eerste: Timberlands. Ik vind deze schoenen sommige mensen echt zo gaaf staan! Zo ook bij Maria. De combinatie met dit wijde shirt en zonnebril vind ik heel erg leuk.

Wauw! Deze maxidress staat haar echt prachtig. Ik heb al best veel maxi-jurken aangehad, maar op een of andere manier staat dit mij niet. Op de een of andere manier word ik hier vormloos in.


Dit meisje vind ik qua stijl geweldig! Die strik in haar haar vind ik haar heel erg leuk staan. Ook vind ik die zakdoekjes die je in je haar knoopt altijd erg leuk. Toch staan deze haaraccessoires mij niet, ik heb er blijkbaar niet het goede hoofd voor haha.


Jessica vind ik een heel knap meisje. Ik zocht deze foto aanvankelijk uit voor de wedges. Dit is namelijk ook iets wat ik bij andere mensen vaak helemaal geweldig vind en waarvan ik altijd enorme klompvoeten krijg. Toen ik nog een keer naar de foto keek zag ik dat haar buik grotendeels ontbloot is en dat haar broekje ook wel heel erg kort is. Bij haar vind ik het niet ordinair staan, maar mij zou zoiets er echt niet uit zien.

Roze haar, ik zou er zelf nooit mee gaan lopen. Ik denk ook dat ik het bij veel mensen niet zou vinden staan, maar Anila staat het echt onwijs mooi! Die krullen erbij maken het helemaal af.Ik ben erg benieuwd waarbij jullie dit hebben, laat het zeker even weten in de comments!

~Liefs Sandra


7 opmerkingen:

 1. Haha ja ik heb dat ook zovaak.. zoals bij een zwarte leren broek, kan bij sommigen erg mooi staan maar ik zou het zelf niet aandoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar! En zo'n rose haar wil ik ook graag, enkel ik zou er ook niet zo goed mee staan zoals haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wijde trui met me boots had ik vandaag nog aan! Het zijn geen echte Timberlands, maar geven wel zoo een idee :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!