woensdag 18 september 2013

Parfum: Diesel Loverdose eau de parfum



De afgelopen tijd ben ik helemaal weg van een testertje dat ik gehad heb. Ik vond het ook erg jammer dat hij op was, maar gelukkig kreeg ik een nieuw testertje van iemand. Dit luchtje vind ik zo lekker dat ik vond dat het wel eens tijd was om hier een artikel over te schrijven en jullie kennis te laten maken met dit parfum. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
De verpakking
 
Dit parfumflesje vind ik echt prachtig! Het is een hele mooie paarse flacon met allemaal verschillende hoeken erin. Het doet me erg denken aan een plastic diamant die ik vroeger had. Het is niet zo'n standaard verpakking en dat vind ik juist leuk. Het gaat uiteindelijk om de parfum die in de flacon zit, maar een mooie verpakking straalt toch altijd wel iets van luxe uit.
 
 

De noten

Topnoten: Steranijs, Mandarijn & citroen
Hartnoten: Jasmijn, zoethout & Gardenia
Basisnoten: Vanille, Amber, Ceder & Sandelhout


 
 De geur

Ik ben echt gek op deze geur! Het is een zoet, vrouwelijk en zwoel parfum. Nu ik dit artikel schrijf kan ik stiekem ook niet stoppen met het ruiken van dit luchtje. Het is geen zwaar parfum, maar toch ook prima 's avonds te dragen tijdens een etentje, feestje of een avondje stappen. De geur blijft lang zitten en hoe langer hij zit, hoe lekkerder het parfum wordt.



De ingrediënten

Alcohol, Parfum, Aqua, Hydroxycitronellal, Limonene, Bht, Coumarin, Methyl Anthranilate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Linalool, Farnesol.
 
 
 
 De prijzen

30 ml is verkrijgbaar voor een prijs van €41,85.
50 ml is verkrijgbaar voor een prijs van €58,95.
75 ml is verkrijgbaar voor een prijs van  €75,14.

Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijzen die vermeld staan op de website van Douglas.



Ik vind deze parfum echt heerlijk! Als mijn laatste testertje ook op is wil ik zeker de full-size verpakking kopen. Kende jij dit parfum al?




~Liefs Sandra 
 
 


3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!