vrijdag 18 oktober 2013

Betaalbare Onesies



Nu de winter weer ik zicht begint te komen, vrees ik al voor het ergste. Ik heb het namelijk echt overal en altijd koud. Ik word ook regelmatig uitgemaakt voor broeikip en als ik menig mens moet geloven lijkt mijn kamer op een sauna. Toch heb ik het in de winter alsnog koud. De laatste tijd zie ik steeds vaker de Onesies voorbij komen. Dat leek me wel wat. Omdat de officiële Onesies erg prijzig zijn, besloot ik op internet te zoeken naar goedkopere varianten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Voor degene die het fenomeen Onesies nog niet kennen zal ik het even kort en bondig uitleggen. Weet je die trappelpakjes nog, die je als baby waarschijnlijk al droeg. Niet die slaapzak met armen eraan, maar echt dat eendelige pak waar voetjes in zaten en een hele grote rits op je buik? Dat is dus eigenlijk een Onesie, alleen dan voor volwassenen.

De officiële Onesies zijn van Onepiece. Deze zijn redelijk prijzig en variëren tussen de 100 & 200 euro. Zelf vind ik dat veel te gek en ik besloot om betaalbare varianten te zoeken. De foto bovenaan dit artikel komt ook bij OnePiece vandaan. Ik heb zo hard moeten lachen om die foto's. Ook voor honden bestaat er dus een Onesie.


Als eerste kwam ik terecht bij Boohoo. Deze website verkoopt zowel normale Onesies als met printjes. Ze hebben zelfs Onesies die een dier voor moeten stellen. Echt heel leuk. Deze prijzen liggen rond de 30/40 euro. Dit vond ik ook nog wel veel, het moet toch goedkoper kunnen?


Toen kwam ik terecht bij Asos. Dit is een leuke webshop met veel Onesies waaruit je kunt kiezen. Van elke prijscategorie is er wel eentje te vinden. Bij de goedkoopste Onesies zag ik echt een paar hele leuke. Deze Onesies kosten allemaal rond de 20 euro en als je een paar daagjes wacht heb je ook nog eens geen verzendkosten. Dat is nog eens een koopje!

Het leek me zo lekker dat ik gelijk een Onesie bestelde bij Asos. Namelijk deze hierboven. Ik heb expres voor deze gekozen omdat deze ook voetjes heeft en dat is ook ideaal. Als ik hem binnen heb komt er sowieso nog een artikel van online.


Wat is jouw favoriete outfit om lekker thuis mee rond te lopen?


Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.




~Liefs Sandra 
 
 

11 opmerkingen:

  1. Je weet toch wel dat als je naar de wc gaat je alsnog in je niksie zit en het koud gaat krijgen hè? Ik zou gaan voor een tweedelig warm ding, zit je tenminste niet te klappertanden op de wc in de winter....been there done that in een ver verleden. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik heb zo hard moeten lachen om jouw reactie :) Ik weet het en ben er inmiddels ook al achter :$ Toch ben ik er wel echt blij mee, het is heerlijk warm en ik heb geen last meer van een blote rug die ik met een pyjama altijd kreeg :)

      Verwijderen
  2. Leuk artikel! Ik had er nog nooit van gehoord :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is boohoo een betrouwbare website en moet je daar verzendkosten betalen zo ja hoeveel ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Boohoo is zeker een betrouwbare website. Bij een bestelling boven de €25,00 betaal je geen verzendkosten. Onder de €25,00 betaal je een bedrag van €5,00.

      Verwijderen
  4. hoi ik wil zo graag een dieren onesie maar ik kan maar geen een leuke vinden met een niet al te dure prijs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waar heb je die linkse van de vier gevonden waar je onder dit stukje hebt staan:
    ''Toen kwam ik terecht bij Asos. Dit is een leuke webshop met veel Onesies waaruit je kunt kiezen. Van elke prijscategorie is er wel eentje te vinden. Bij de goedkoopste Onesies zag ik echt een paar hele leuke. Deze Onesies kosten allemaal rond de 20 euro en als je een paar daagjes wacht heb je ook nog eens geen verzendkosten. Dat is nog eens een koopje!''

    Het is die witte met dat lichtroze/rode patroontje (links van de panterprint)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Degene die jij bedoelt kwam toen bij Asos.com vandaan. Helaas kon ik deze niet meer op de website vinden. Ze hebben nog wel een aantal andere dus wellicht dat daar wat tussen zit wat je aanspreekt?

      Verwijderen
  6. Ik dacht asos.nl maar kwam er al gauw achter dat dat heeeel iets anders is... :-/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij ebay.nl hebben ze leuke dierenonesies! Ze komen uit de VS, dus het verzenden duurt even, maar ze zijn er heel goedkoop.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!