maandag 11 november 2013

Bestelling H&M: Broeken

 
Broeken passen bij mij nooit goed. Ik heb een hele kast vol liggen met broeken en er is maar 1 broek die goed past en goed aansluit. Het probleem is dat ik redelijk lange benen heb. Als ik broeken heb die voor mijn benen lang genoeg zijn is het bij mij heupen veel te los en kan ik er bijna 2 keer in. Maar andersom heb ik ook weer een probleem en dan krijg ik mijn benen er niet in en verandert een normale broek in een hoogwaterbroek. Ik had alle merken al geprobeerd van duur tot heel duur en iets minder duur, maar geen van die broeken leek te passen. Toen ik ten einde raad maar een broek van de H&M bestelde was ik erg verbaasd. Deze broek paste namelijk wel! Alleen de broeken van de H&M pas ik dus perfect. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, omdat broeken van de H&M altijd goedkoop zijn. Ik had nodig weer wat nieuwe broeken nodig en bestelde er een paar bij de H&M. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Ik kon niet goed kiezen bij de broeken en aangezien een aantal uit de sale kwamen en ik nog een kortingscode had, besloot ik vier broeken te bestellen. Eigenlijk 3 broeken en een legging.
 
 
 
Als eerste de allerleukste broek: een grijze met leuke stiksels aan de zijkant. Deze broek had ik al een tijdje op het oog, maar ik had nog geen nieuwe broeken nodig en besloot om hem niet te kopen. Toen ik deze in de sale voorbij zag komen voor de helft van de prijs kon ik het niet laten om hem te bestellen. Deze kostte eerst €30,00 in de sale was hij voor €15,00 en toen ik hem in mijn winkelmandje deed met de kortingscode kostte hij nog maar €11.25. Een koopje dus!
 

 
Voor de rest zag ik in de sale niet zoveel leuke dingen en besloot bij de normale collectie te kijken. Ik zag een leuke spijkerbroek die in twee verschillende kleuren verkrijgbaar was. Toen ik beter keek zag ik tot mijn grote verbazing dat deze spijkerbroeken maar €10,00 per stuk kosten. Ik verwacht dus maar niet al teveel van deze broeken, maar op de foto's zagen ze er wel leuk uit. Als het wat is is het zeker heel goedkoop!



Als laatste bestelde ik ook nog een leuke legging. Ik draag eigenlijk nooit een legging als broek, maar deze zag er erg dik uit qua stof. Met een shirtje erop dat over mijn billen valt vind ik persoonlijk dat het wel kan. Het is eens een keer wat anders en het leek me wel leuk om eens te proberen. Met korting kost deze legging nog maar €12,00. Dat is het proberen dus wel waard.


Ik ben heel erg benieuwd over de pasvorm van deze broeken en de kwaliteit ervan. Zodra ik de broeken binnen heb zal ik er natuurlijk een artikel over schrijven. Wat is jouw favoriete merk qua broeken?



~Liefs Sandra 
 
 

7 opmerkingen:

  1. Super leuke broeken! Vooral de gestreepte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een aantal broeken van de H&M. Vind ze ook super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die gestreepte broek vind ik echt heel gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die spijkerbroeken heb je echt voor een hele fijne prijs gekocht zeg :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh die eerste broek is zeker een koopje! Why oh why heeft België nog altijd geen h&m webshop, zo irritant

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!