zaterdag 4 januari 2014

Persevent John Beerens

Gisteren was ik uitgenodigd door John Beerens voor de lancering van een nieuw merk genaamd PIMP Amsterdam. Dit staat voor Pretty is my problem. We werden onwijs leuk verwelkomd. Iedereen was zo spontaan en ook geïnteresseerd in wat jij zelf deed. Het was zo leuk en motiverend om te zien hoe gepassioneerd ze waren. Benieuwd naar de hele dag? Lees dan zeker even verder.

Vervolgens kregen we een hele presentatie over dit nieuwe haarverzorgingsmerk in de vorm van een sprookje. Achter dit merk zit echt een onwijs leuk idee, maar hierover kunnen jullie binnenkort meer lezen. Na de uitleg over de hele lijn werden we meegenomen naar een kamer waar een fotograaf op ons stond te wachten. Dit was de fotograaf die ook hun campagnefoto's gemaakt heeft. Dat maakt het natuurlijk extra leuk.
 
 
Daarna mochten we allemaal 1 van de vier lijnen kiezen waarvan we alle drie de producten mee naar huis kregen. Zelf koos ik voor volumelijn. De verpakkingen van alle producten vind ik prachtig. Heel clean, maar toch erg mooi.

Er zijn momenteel 5 verschillende lijnen verkrijgbaar:

Daily


Voor de dagelijkse verzorging van elk haartype. Deze lijn bestaat uit de Spic & Span Shampoo, de Spic & Span Conditioner en het Spic & Span mask. Alle producten zijn vrij van parabenen en de shampoo is ook vrij van sulfaten.

Curls

Deze lijn is speciaal voor mensen met krullen. Hiermee ga je de strijd aan tegen pluizig en breekbaar haar. Het bevat de No Curls No Glory shampoo, de No Curls No Glory Conditioner en de No Curls No Glory cream. De shampoo is vrij van sulfaten en parabenen. De conditioner & cream zijn beide parabenenvrij.

Volume

Deze producten zullen ervoor moeten zorgen dat je veel volume in je haar krijgt. Deze lijn bevat de Beauty & Brains shampoo, de Beauty & Brains conditioner en de Beauty & Brains volume spray. Wederom bevat de shampoo geen parabenen en sulfaten en bevat de conditioner en de spray geen parabenen.

Style


Deze lijn bevat twee producten. Als eerste de Salt No Pepper Spray. Deze spray zorgt ervoor dat je haar een beachy look krijgt. Daarnaast is er ook nog het No Fairytale Gold Serum. Dit serum zorgt ervoor dat je haar pluisvrij wordt en prachtig glanst.

Finish

Als laatste de finish lijn. Deze lijn bevat drie producten om je haar te stylen. Als eerste de Cassius Clay. Dit is een kleipasta wat je haar niet vet maakt en waarmee je je haar gemakkelijk kunt stylen. Vervolgens heb je de No Fat Daddy Waxx. Hiermee kan je elk haar doen. Deze wax droogt snel en zorgt voor de perfecte glans. Als laatste is er nog de Dictator Creator. Dit product zorgt voor een flexibele stevigheid en een medium glans.


Vervolgens kregen we een rondleiding door het hele John Beerens pand. Heel erg leuk om alles achter de schermen te zien. In het pand zit ook een winkel voor als je liever in de winkel wat advies vraagt of je de producten eerst wilt ruiken. De winkel zelf is echt prachtig ingericht. . Ze werken elke dag hard om alle pakketjes op tijd de deur uit te sturen. Als je voor 20.00 besteld is je bestelling morgen al in huis, wat een service zeg!

 
Na de rondleiding werden we door John Beerens zelf opgehaald. Hij heeft ons een aantal nieuwe merken geïntroduceerd zoals British Hair & Herra. Ook hebben ze de hele lijn van Greenland in hun assortiment. Van maskers en handcrème tot shampoo en lippenbalsem.

Van het merk Greenland heb ik een lippenbalsem in de geur aardbei gehad, een showergel in papaya-lemon en een handcrème in dezelfde geur. Ik heb deze producten nog niet gebruikt, maar ze ruiken echt heerlijk!
 
Ook is het wel even leuk om te vermelden dat John Beerens hoofdsponsor is geworden van Willem II. Zo wordt constant geprobeerd om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Ook voor mannen zijn er namelijk veel producten te koop op JohnBeerens.com.

 
Het belangrijkste nieuws heb ik voor het laatst bewaard. De website van John Beerens wordt namelijk helemaal vernieuwd. Ik heb voor jullie alvast een kleine preview. Helaas is de foto qua kwaliteit echt slecht, maar dit kwam omdat we in een donkere kamer zaten. De nieuwe website ziet er gelikt uit en is er helemaal op gericht om de bezoeker het zo makkelijk mogelijk te maken. Via de nieuwe website kun je ook gemakkelijk via je telefoon een bestelling plaatsen.
 
Ik heb echt een hele leuke dag gehad en wil daarvoor iedereen bedanken. Over de producten komen uiteraard nog een aantal artikelen. Pimp Amsterdam is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens voor €19,95 per product.
 


~Liefs Sandra
 

6 opmerkingen:

  1. Interessant, heb trouwens nog nooit van het merk gehoord maar goed.. nu wel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan kloppen. De Kick Off van dit merk was deze dag.

      Verwijderen
  2. Klinkt als een leuke dag en een goed product. Ben wel nieuwsgierig ernaar geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel eens leuk dat je er op bezoek mocht gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Wij konden er helaas niet bij zijn omdat Amsterdam te ver was en het was geen geschikt tijdstip. Helaas, maar het zag er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!