donderdag 13 februari 2014

Roze nagels met panterprint


Mijn Konad stempelsetjes heb ik alweer een tijdje onaangeraakt in de kast laten liggen. Het was weer eens tijd om daar een paar mooie creaties mee te maken. Vandaag koos ik voor de panterprint. Ik ben normaal gesproken niet zo van de panterprint maar roze in combinatie met wit vind ik echt geweldig! Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Als eerste lakte ik mijn nagels in een prachtig roze kleurtje van Maybelline. Dit is een lakje uit de Color Show collectie waar ik helemaal verliefd op ben. Hij is knalroze en is bij 2-3 laagjes helemaal dekkend. Dit lakje heet 262 Pink Boom en is te koop voor €3,99. 
 
Vervolgens pak je imageplate M57 erbij. Op deze imageplate staan een aantal leuke dierenprintjes. Deze keer gebruik ik alleen de panterprint. Met de set van Konad stempel je gemakkelijk een patroontje op je nagels. Het ziet er heel ingewikkeld en netjes uit, maar uiteindelijk is het relatief snel gedaan en je zult er gegarandeerd veel complimentjes over krijgen. Als laatste maak je het geheel af door nog een laagje blanke lak aan te brengen. Hierdoor gaat alle nagellak mooi glimmen en blijft de creatie hopelijk wat langer zitten.
 
 
 
Zoals je op de foto's kunt zien, heb ik op mijn wijsvinger de blanke lak te snel aangebracht waardoor het witte patroon een beetje is gaan strepen. Gelukkig lijkt het op de foto veel erger dan in het echt.
 
 
 
Wat is jouw favoriete nail art?
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

4 opmerkingen:

  1. Jammer dat het op je wijsvinger niet helemaal goed is gegaan, maar ik vind het er wel super leuk uitzien! Leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van je wijsvinger , maar ik vind het echt super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk, de roze kleur is echt prachtig! Ik heb helaas korte nagels op dit moment ivm mijn werk :(

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!