woensdag 19 februari 2014

Shoplog Action

 
 
Carnaval komt er weer bijna aan en ik wilde graag nog een paar nepwimpers om de carnavalslook af te maken. Bij de Action bij ons in het dorp hadden ze niet en daarom gingen we langs bij een Action iets verderop. Helaas waren daar alle nepwimpers uitverkocht, maar ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan zeker even verder.

Ik heb uiteindelijk vier leuke beautyspullen kunnen scoren. Drie blushes en wat leuks qua nailart. Zoals ik al zei heb kwam ik naar de Action voor de nepwimpers, maar helaas waren ze allemaal op. Een goed excuus dus om binnenkort nog een keer terug te gaan.
 
Als eerste zag ik deze leuke set voor Caviar Nails. Er waren ook andere setjes alleen zaten daar maar twee verschillende soorten balletjes in. Het leek me leuker om veel verschillende kleurtjes te hebben en daarom nam ik dit setje mee. Uiteraard komt hier binnenkort ook een review van online. Deze set kostte €1,79.
 
Vervolgens viel mijn blik op de blushes van de Action. Ik had hier veel goeds over gehoord en besloot er een aantal mee te nemen. Twee blushes hebben de nieuwe verpakkingen, wat echt veel beter is, en één blush heeft nog de oude verpakking. Wat erg opvallend is dat de oude blush dezelfde naam heeft als de nieuwe blush, maar dit zijn absoluut niet dezelfde blushes.
 
 
Dit is de enige blush die ik nog kocht met de oude verpakking. Het is het lichtste kleurtje van de 3. De verpakkingen lijken zo heel erg op die van Mac. Als je de verpakking eraf haalt, kom je er al snel achter dat de doosjes zelf er (helaas) niet zo mooi uitzien. Dit is de kleur Rosewood/Bois de rose en kost €0,99.

 
Dit is een blush uit de nieuwe collectie. Het is een heel donker kleurtje, maar als je hem voorzicht aanbrengt kan het zeker erg mooi zijn. De verpakking van deze blush is een stuk mooier dan de vorige verpakingen, maar dat kun je binnenkort zien in een review. Dit is de kleur 860 Brown. Ook deze blush kost maar €0,99. Echt een koopje. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de kwaliteit is.

Deze blush is mijn favoriet. Niet te licht, maar ook niet te donker. Dit is een blush die je gemakkelijk even snel aan kunt brengen en die eigenlijk overal bij past. Toen ik voor dit artikel naar de naam keek zag ik dat deze blush ook Rosewood heet. Deze blush heeft dus dezelfde naam als de eerste blush die ik liet zien, maar de kleuren zijn echt totaal niet hetzelfde. Wederom kostte de blush €0,99.


Van alle producten komen binnenkort nog artikelen. Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen? Vergeet dan niet te abonneren op mijn blog. Dit doe je gemakkelijk en gratis door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.




~Liefs Sandra 
 

4 opmerkingen:

  1. Ik heb de Rosewood blush ook en hij is nog best mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik twijfel altijd om die blushes mee te nemen zien er wel goed uit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie blushes! En die caviaarballetjes zien er ook leuk uit, vrolijke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Brown is erg mooi! Al heeft het een rare naam want de kleur is helemaal niet bruin haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!