maandag 7 juli 2014

Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette


Toen dit palette net uit was, was het echt een hype. Iedereen wilde hem hebben en hij was altijd een eeuwig uitverkocht. Ik was het palette eigenlijk alweer een beetje vergeten, totdat ik hem in de schappen zag liggen bij Catrice. Dit keer lagen er nog zoveel. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen hem nu al haha. Ik besloot hem alsnog mee te nemen. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Dit palette bevat vijf mooie nude tinten, zoals de naam van het palette zelf al zegt. Hiermee kan je perfect een dagelijkse look mee maken. Een avondlook zou ook nog kunnen, maar persoonlijk zou ik dan een nog donkerdere kleur uit mijn stash erbij pakken.




Het palette ziet er mooi uit en voelt ook niet echt als goedkoop. De verpakking is stevig en voelt goed aan. Ook zit er zelfs nog een kwastje en een sponsapplicator bij. Zelf zou ik die niet zo snel gebruiken, maar wel handig voor als je onderweg nog wat bij wilt werken.
 
Ondanks dat ik ook wel wat swatches voorbij had zien komen, wist ik niet meer zo goed wat ik ervan kon verwachten. Tijdens het swatchen kwam ik er al snel achter dat het palette niet voor niets steeds uitverkocht was. De vijf kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. Ze structuur van de oogschaduw is fijn en ze zijn goed gepigmenteerd. De twee laatste kleuren lijken erg veel op elkaar, maar als je het aanbrengt zie je zeker wel verschil. De ene kleur heeft een warme ondertoon en de andere meer een koele ondertoon.
 
Het palette heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het is een goede kwaliteit voor een klein prijsje. Jullie zullen nog wel een aantal looks met dit palette voorbij zien komen. Dit palette is te koop bij de Kruidvat voor €4,95.
 
 
 
 
 ~Liefs Sandra


2 opmerkingen:

  1. Heel mooi palet :), zowel voor een feestlook als everyday look. Goede review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, prachtige pigmentatie. En hele mooie kleuren <3

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!