vrijdag 7 november 2014

Mini-Shoplog Big Bazar & Kruidvat

Afgelopen weekend ging ik met mijn vriend even de stad in om op een terrasje wat te drinken. Op de terugweg keken we toch even in een aantal winkeltjes en ondanks dat ik met mezelf had afgesproken niks te kopen, kwam ik toch weer met een aantal producten terug. Benieuwd? Lees dan even verder.


Toen ik bij de Big Bazar kwam zag ik tot mijn grote verbazing hele bakken vol met Ciaté nagellakjes voor maar €4,00 per stuk. Dit was het eerste lakje dat ik mee nam. Een prachtig paar lakje met erg veel glitters. Het lakje heet Helter Skelter en bevat maar liefst 13.5 ml wat erg veel is voor een nagellakje.
Als tweede nam ik dit marine kleurtje mee. Normaal gesproken ben ik alleen maar van de roze en rode kleuren qua nagellak, maar zo'n soort kleurtje wilde ik graag nog een keer proberen. Voor €4,00 kan je dat zeker doen. Er waren nog zoveel meer mooie kleuren die ik graag wilde hebben, maar ik heb mezelf in kunnen houden. Deze kleur heet Power Dressing.
 
 
Ook kwam ik deze bruine vloeibare eyeliner tegen. Het merk Paris Memories kende ik nog niet en het leek me leuk om deze eyeliner te reviewen. Ik heb een bruine eyeliner van Zoeva die ik nog steeds erg graag gebruik, maar deze is bijna op en hij is helaas uit het assortiment gehaald. Ik ben dus hard op zoek naar een goede vervanger. Wie weet is dat deze eyeliner wel. Dit is de kleur Dark Brown, maar hij was ook verkrijgbaar in het zwart. Ik kocht hem voor €1,27.
 
 
Als laatste wilde ik graag nog even kijken in de Kruidvat naar de extra schappen van Essence & Catrice. Het viel me een beetje tegen, ik had er wat meer van verwacht. Uiteindelijk nam ik wel deze mooie lipstick mee voor €2,39. De lipstick heet: I Am Yours. Ik vind die nieuwe lipsticks van Essence echt geweldig! 
 
Van al deze producten kunnen jullie zeker nog artikelen verwachten. Ik ben namelijk erg benieuwd naar elk individueel product. Waar wil jij het liefst als eerste een artikel over lezen? 
 
 
 
~Liefs Sandra 

4 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! Ben benieuwd naar de lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Welk nummer is die lipstick? Xx Nina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je een mooie lakjes gekocht zeg! Ik heb zelf ook bij de Big Bazar gekeken maar bij ons waren alle mooie kleurtjes er al uit, helaas!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!