zaterdag 21 maart 2015

Favoriete Theesmaken

Tot voorkort dronk ik nooit thee. Als er iets was wat ik echt niet lekker vond, dan was het wel thee. Sinds ik aan het werk ben heb ik ontdekt dat je thee moet leren drinken. Ik kan nu zelf zeggen dat ik het echt lekker vind en drink meerdere koppen thee per dag. In dit artikel mijn favoriete theesmaken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik heb vooral veel theesmaken van Pickwick uitgeprobeerd.  Dit omdat ik eigenlijk altijd op mijn werk thee drink, daar thee heb leren drinken en daar heb ik dan ook zo goed als alle theesmaken geproefd. Een deel vond ik echt niet lekker zoals munt & citroen, maar grotendeels vond ik wel lekker. Een zestal daarvan vind ik zelfs erg lekker.

De thee die ik als eerste dronk was Autumn Storm. Ik verwachte er niet zoveel van en was dan ook enorm verbaasd toen ik de eerste slok nam. Deze smaak was namelijk echt super lekker! Dit is dan ook mijn favoriet van alle theesmaken die ik in dit artikel behandel. Autumn Storm is een thee met de smaak van appel en kaneel. De warme winterse geur doet je al wegdromen.

De volgende twee smaken zijn niet van Pickwick, maar van Puro. Dit zijn 'nrmale' theesmaken. Ondanks dat zijn ze beide ook erg lekker. Ik heb het over aardbei en bosvruchten. Beide ruiken heerlijk zoet en hebben een lekker smaakje. Ze zijn niet heel bijzonder, maar dat hoeft ook niet altijd.

Een andere lekkere smaak is Rooibos. Een thee met allerlei specerijen. De geur ervan vind ik niet zo lekker, maar de smaak daarentegen wel. Ook dit is een smaak om te drinken als het buiten enorm koud en regenachtig is en jij lekker met je kopje thee onder een kleedje op de bank zit. 

Een echt winterse smaak is, zoals de naam al zegt, Winter Glow. De namen vind ik echt zo leuk bedacht. Winter Glow is een thee met specerijen en sinaasappel. Ik merk wel dat ik vooral thee met kruidige smaken erg lekker vind.

De laatste past dan ook goed bij alle andere kruidige smaken. Kaneel Cinnamon is wederom een kruidige thee en lijkt veel op Autumn storm. De kaneelsmaak proef je hier nog beter en dat is zo lekker.

Dit waren alle theesmaken die ik erg lekker vind. Het zijn vooral kruidige theesmaken met kaneel erin. Er zijn nog heel veel smaken die ik nog nooit op heb. Ik ben dan ook erg benieuwd welke thee ik echt moet proberen. Laat jouw favoriete thee dan ook zeker even achter in de reacties.
~Liefs Sandra

3 opmerkingen:

  1. Ik hou niet zo van thee, haha. Aleen rooibos en Pickwick groene appel vind ik lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik vind al die pickwick theeën ook zoooo lekker! Nu probeer ik vooral veel groene thee te drinken in de lente maar in de herfst/winter drink ik jou smaakjes maar al te graag!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!