donderdag 28 mei 2015

LIPSTICK: Essence On The Catwalk!

Velen van jullie weten waarschijnlijk wel dat ik echt gek ben op de lipsticks van Essence. Inmiddels heb ik grotendeels in mijn bezit. Toch zijn er nog een aantal kleurtjes die ik nog niet heb. Puur omdat ze me niet mooi lijken of ze me nog niet echt waren opgevallen. Dat laatste was het geval met de lipstick die ik vandaag review. Benieuwd? Lees dan even verder.

De kleur die ik nog niet in mijn bezig had is 04 On The Catwalk. Ik heb hem een tijdje laten liggen omdat hij me redelijk donker en bruin leek. Onlangs kocht ik een andere lipstick, Barely There, nadat ik swatches had gezien. Deze lipstick heeft ook een donkerbruine ondertoon en stond uiteindelijk ook erg mooi. On The Catwalk heeft naast een bruine ook een paarse ondertoon, waardoor het uiteindelijk wel mee zal vallen met de bruine kleur.

De lipstick zit in de welbekende zwarte huls waar nu vrijwel alle Essence lipsticks op over zijn gegaan. Hij ziet er prima uit. Het handige vind ik het gekleurde ringetje, waardoor je gemakkelijk kunt zien welke kleur lipstick je in je handen hebt.
 


De lipstick is romig en brengt makkelijk aan. Daarnaast is hij goed gepigmenteerd en accentueert hij de velletjes niet. De lipstick blijft prima zitten en overleeft een glas drinken. Je moet niet verwachten dat hij de hele dag goed blijft zitten of dat hij een bord eten overleefd, maar voor een budget lipstick blijft hij prima zitten en vervaagt hij redelijk egaal.
 

On The Catwalk! is een mooi en bijzonder kleurtje. Het is een bruinige kleur met een berry ondertoon. Deze lipstick heeft me echt verrast in positieve zin. Het is een prachtig en classy kleurtje en zeker een aanvulling voor mijn stash.


Wat is jouw favoriete budget lipstick?
~Liefs Sandra
 
beautybySandra

3 opmerkingen:

 1. Hij is mooi! Hij doet me denken aan snoepjes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kleur, hij staat je heel erg mooi....
  zelf vind ik Essence ook wel een heerlijk merk op het gebied van Lipsticks...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! En je hebt supermooi witte tanden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!