zondag 10 mei 2015

WEBSHOP: Zilver & Zoet - Ringen

Ik ben echt gek op nieuwe winkeltjes en webshops. Per toeval kwam ik terecht op de website van twee zussen die, naar mijn mening, een uniek concept bedacht hebben, wat ze enorm onderscheiden van de rest. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Zilver en Zoet is een creatie van de zussen Marije en Sanne Buren. Beide hebben ze een grote passie. Bij de een ligt de passie bij sieraden en bij de ander bij zoete lekkernijen. Dit hebben ze gebundeld en daar was Zilver en Zoet ontstaan.


Zilver
 
Marije maakt prachtige handgemaakte sieraden. Ringen, armbanden en kettingen die gaan van subtiel tot prachtige creaties met edelstenen. Elk sieraad is ook nog eens in een aantal verschillende maten verkrijgbaar, waardoor je ervan verzekerd bent dat het sieraad ook echt perfect bij je past.

Ik kreeg een setje ringen opgestuurd en was helemaal onder de indruk toen ik het pakketje opende. Het zijn drie hele mooie subtiele ringen, maar juist doordat ze zo subtiel zijn vind ik ze prachtig! De eerste ring is een smalle gladde ring. De tweede ring is een mooie ring met bolletjes. De laatste ring is ook een gladde ring, maar dan een stukje dikker dan de andere. De ringen staan als setje erg leuk bij elkaar, maar ook los staan ze prachtig door de eenvoud.
 
Ik heb echt dunne vingertjes en heb altijd problemen bij het kopen van ringen. Zelfs de kleinste maat die verkrijgbaar is, is vaak nog een stuk te groot. Het is echt ideaal dat er zoveel maten zijn om uit te kiezen. Dit is serieus de eerste keer dat een ring bij mij in een keer past.

 
Zoet
Daarnaast is er ook nog Sanne. Sanne haar passie ligt bij het bakken van lekkernijen zoals cupcakes, cakepops, suikervrije snacks en taarten. Ook maakt ze op maat gemaakte cupcakes. Zo kun je het helemaal afstemmen op jouw smaak. Het is natuurlijk ook leuk als traktatie bij een feestje.
 
Zowel de cupcakes als de cakepops zien er echt geweldig uit. Ik vind het zo knap dat iemand zoveel talent heeft en zulke kunstwerkjes neer kan zetten. Het is bijna zonde om op te eten!


De bijzondere combinatie van Zilver & Zoet zorgt ervoor dat ze zich onderscheiden van andere webshops. Beide zusjes hebben een grote passie voor wat ze doen en dat is te zien aan de prachtige producten die ze maken.

Ben jij meer van de subtiele kleine sieraden of juist van uitbundige grote sieraden?~Liefs Sandra 
  

2 opmerkingen:

  1. Hey, hoelang duurde het voordat de ringen bij je binnen waren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies weet ik het niet meer, maar volgens mij duurde het een weekje.

      Verwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!