zaterdag 22 juni 2013

J Beverly Hills - Hand & Body WashIk gebruik al jaren dezelfde simpele douchegel net als mijn moeder. Een van Nivea die een heel erg subtiel geurtje heeft. Ik begon hem echt zat te worden en besloot een andere te proberen. Die andere douchegel gebruik ik nu alweer een aantal weken en ik vind hem echt heerlijk. Het is een enorme fles dus ook ik zal er wel lang mee doen. (Dat is een wonder aangezien ik altijd best veel douchegel gebruik) Benieuwd? Lees dan even verder.


De verpakking

Deze is niet zo standaard. Een mooie bolle flacon met een pompje wat onwijs handig is onder de douche. Normaal loop ik altijd te klungelen om die flessen open te maken, maar nu is het een kwestie van een keer pompen. Verder vind ik het ook leuk dat de verpakking zelf wit is en een soort parelmoer glans over zich heen heeft. Alle tekst die op de verpakking is gedrukt is erg makkelijk te lezen wat ook zeker een pluspunt is.


De ingrediënten
Het product

Deze douchegel heeft best een sterke geur, maar toen ik er eenmaal aan gewend was vond ik hem heerlijk. Het is een heerlijke lavendel geur. Hij zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht wordt en dat je je weer helemaal fris voelt. De geur ruik je op je huid nog subtiel en in de loop van de dag vervaagt dat.  De fles bevat 532 ml dus daar kan je wel even mee vooruit.Deze douchegel is verkrijgbaar in de webshop van JohnBeerens voor een prijs van €14,95. Wat in verhouding goedkoop is als je kijkt hoeveel product je ervoor krijgt.~liefs Sandra1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!