donderdag 27 juni 2013

Partyoutfit examenuitreiking


Als het goed is weet iedereen nu of hij/zij geslaagd is. Hopelijk heeft iedereen het alsnog gehaald. De examenuitreikingen vinden vanaf woensdag plaats. Zelf heb ik vanavond mijn examenuitreiking. Toch is er altijd nog 1 grote vraag: Wat trek je aan? Zelf heb ik al een paar maanden en jurkje in de kast hangen die ik speciaal bewaard heb voor mijn examenuitreiking.Voor degene die het nog niet weten hier een aantal (goedkopere) jurkjes die je aan kunt trekken voor je examenuitreiking.


Als eerste vond ik dit hele leuke jurkje. Deze is van de Vero Moda en kost €44.95

Bij de Vero Moda zag ik ook nog dit jurkje, deze kost maar €29.95. Ik vind vooral al die plooien erg mooi. Er zitten ook nog kleine mouwtjes aan wat toch wel lekker is aangezien het nu nog niet heel erg lekker weer is.

Voor dit jurkje van Mango heb ik al een tijdje een zwak voor. Ik zag hem nu weer in de sale verschijnen voor €19.99.

 Van dit soort jurkjes ben ik echt heel erg fan. Het is bijna dezelfde vorm als die hierboven. Toch is deze wat rustiger, maar toch erg chique doordat er maar 2 opvallende streepjes zijn op de hele jurk.

Dit jurkje heb ik al in mijn kast hangen, maar niet voor de examenuitreiking. Op dit plaatje ziet het er een beetje raar uit, maar in het echt is het een jurkje dat mooi aansluit. Deze komt bij de H&M vandaan en kost nu in de sale €10.00.

Dit jurkje is het jurkje dat ik heb uitgekozen voor mijn examenuitreiking. Op dit plaatje ziet het er een beetje raar en onduidelijk uit, maar als ik hem aan heb staat hij echt perfect. Alsof hij speciaal voor mij gemaakt is haha. Hierover later meer, want natuurlijk maak ik morgen outfit foto's en komt er nog een artikel over.


Wat voor jurkje (of iets anders) hebben jullie voor de examenuitreiking?
~Liefs Sandra


4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!