woensdag 26 juni 2013

Very Me Night Fever Black Ray - oogpotlood met glitterEen hele poos geleden had ik een Oriflame party. Even een korte uitleg voor degene die dit niet kennen. Het is een feestje dat iemand bij zichzelf thuis organiseert. Tijdens deze party komt er iemand met allemaal producten van Oriflame die je kan uitproberen en als het bevalt kan je deze producten bestellen. Om eerlijk te zijn viel het mij allemaal een beetje tegen. Toch leek het me leuk om een oogpotlood uit te proberen. Het is geen normaal oogpotlood, maar eentje met glitters erin. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Ik wilde geen standaard zwart oogpotlood kopen omdat ik hier al zoveel van heb. Toen zag ik dit leuke potloodje met glitters erin. Normaal gesproken zie je niet zoveel van deze glitters terug als je een lijntje zet. Ik was erg benieuwd of dat bij dit oogpotlood ook zo zou zijn.

De verpakking ziet er een beetje uit als die oranje potloden die je op school ook altijd gebruikte met die zilveren streepjes erop. Dit is een leuke zwarte verpakking waar ook al glitters in verwerkt zitten met zilvere, paarse en blauwe streepjes erop. Erg leuk gedaan, dat is weer eens een keer wat anders dan de standaard zwarte verpakking die de meeste zwarte oogpotloden hebben.

Dan nu de swatches:


Het potlood zelf is goed zwart met best veel glittertjes erin. Ook is het potlood redelijk zacht waardoor je zonder al te had te drukken een perfect zwart lijntje kan zetten.


Ik weet dat deze foto onscherp is, maar dat heb ik expres gedaan om te laten zien hoe goed je de glittertjes kunt zien. Er zitten echt veel glitters in die bij elke lichtval oplichten. Het potlood blijft heel de dag goed op zijn plek zitten zonder af te geven.


Dit potlood is erg leuk als je eens een keer wat anders wilt dan een standaard zwart lijntje, maar toch niet al te heftig. Dit potlood heeft een subtiele glitter en blijft goed zitten. Ik kocht dit potlood voor €4.00, maar zag hem op de website staan voor €6.00. Benieuwd naar dit product of andere producten? Kijk dan even op www.oriflame.nl
~Liefs Sandra9 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!