maandag 9 september 2013

Essence lipstick 07 Natural Beauty

 
Essence heeft sinds kort een heel nieuw assortiment aan lipsticks met nieuwe verpakkingen in hun schappen staan. De verpakkingen zagen er veelbelovend uit en ik besloot een hele mooie donkere kleur mee te nemen. Deze kleur lijkt best donker, maar op mijn lippen vind ik hem prachtig! Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

 
De verpakking
 

De verpakking van de lipsticks van Essence ziet er zoveel beter uit! Dit is mijn eerste lipstick van Essence en dat komt echt door de oude verpakking. Ik vond die verpakking er zo goedkoop uitzien, dat ik ook weinig verwachte van de lipsticks. Toen ik deze verpakking zag besloot ik dat het eens tijd werd om een lipstick van Essence te proberen. De verpakking van deze lipsticks vind ik erg mooi voor een budget lipstick. Ik vind ze zelfs nog mooier dan de verpakking van Catrice. Het leuke eraan is dat je de kleur van de lipstick terug ziet in de ring in de verpakking. Verder is het gemaakt van stevig materiaal en gaat hij niet te gemakkelijk open en dicht.
 De swatches
Hier zie je mijn lippen zonder iets. 
 
Het is een hele mooie paarsachtige kleur. In de verpakking lijkt hij veel donkerder, maar als je op mijn lippen kijkt valt dat reuze mee. Ik denk dat het afhangt van de kleur van jouw lippen. Ik ken namelijk iemand die precies dezelfde lippenstift heeft, maar waarbij de kleur echt heftig is. Verbazingwekkend genoeg zie je met deze lipstick mijn velletjes niet. Dit is vaak met andere lipsticks wel zichtbaar als ik van zo dichtbij een foto maak. De kleur vind ik echt prachtig en het is (bij mij) een subtiel kleurtje, maar toch heel erg mooi. De lipstick is makkelijk aan te brengen en blijft ook goed zitten.

 

Over deze nieuwe lipsticks ben ik echt heel erg tevreden. De verpakking is mooi en de kwaliteit van de lipstick is ook nog eens goed. Ik kocht deze lipstick bij de Kruidvat voor €2.39. Wat vind jij van de nieuwe verpakkingen?


~Liefs Sandra5 opmerkingen:

  1. Mooi maar ik heb echt een hele moeilijke verhouding met lipsticks, alles is snel te veel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. op blogs ziet het er steeds zo mooi uit maar als ik dan in de winkel sta dan laat ik deze toch steeds weer staan. volgende keer toch maar meenemen denk ik:P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kleurtje! Ik heb zelf All You Need Is Red en Colour Crush ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!