dinsdag 10 september 2013

Hema lipliner 09

 
Toen ik weer eens bij de Hema keek voor wat nieuwe make-up dingetjes zag ik een lipliner die afgeprijsd was naar €0.50. Het is een heftig kleurtje, maar voor die prijs kon ik hem zeker niet laten liggen. Dit is mijn eerste lipliner en ik was erg benieuwd hoe dit mij zou bevallen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

 
 
De verpakking
 
De verpakking is redelijk basic, maar daarom vind ik hem wel echt mooi. Het is een mat zwart potlood met een zwarte glimmende dop erop. Onder aan het potlood kun je goed zien welke kleur het potlood heeft. Dat vind ik handig bedacht, want zo kun je je potloden ondersteboven neerzetten en dan kan je gemakkelijk de juiste kleur pakken.
 
 
 
De swatches
 

Hier zie je de kleur van mijn lippen zonder iets erop. Dit vind ik altijd handig om te laten zien, omdat kleuren vaak erg kunnen verschillen doordat mensen verschillende lipkleuren hebben.
 
Hier heb ik expres alleen de randjes gedaan zodat je goed kunt zien wat het verschil is met mijn lipkleur.

Voordat ik de lipliner aanbracht heb ik mijn lippen goed ingesmeerd met Vaseline. Deze heb ik goed in laten trekken en na een tijdje pas de lipliner aangebracht. Ik was namelijk erg bang dat je alle velletjes zo goed zou zien, want lipliner is natuurlijk een redelijk droog product. Dit viel uiteindelijk hartstikke mee. De kleur vond ik wel wat heftig. Op de foto komt de kleur niet helemaal goed over, maar in het echt is de kleur zelf erg fel. Toch denk ik dat deze kleur erg leuk kan zijn, mits mijn huid niet meer zo onrustig is. Het potlood bracht makkelijk aan een het bleef ook lang zitten, dus dat is zeker een pluspunt. Ondanks dat ik deze kleur niet zo heel vaak zal gebruiken ben ik toch heel erg tevreden over dit potlood. Dat de kleur mij niet zo geweldig staat betekent niet dat het anderen niet prachtig kan staan.
 
 
Op deze foto kun je zien dat de kleur in het echt veel heftiger is dan op de close-up over komt. Als je je afvraagt waarom dit maar een halve foto is: de andere helft was echt niet toonbaar en dit was de enige van velen waarop de lipliner qua kleur wel goed over kwam.
 
 
 
Gebruik jij vaak lipliner? Welk merk zou jij mij aanraden?
 
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 
 

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het heel mooi! Zelf gebruik ik vrijwel nooit lipliner.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruikte het vroeger, in mijn jongere jaren heel vaak, het bleef veel langer zitten dan lipstick, nu heb ik er volgens mij niet eens een.

    Leuke blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!