dinsdag 22 oktober 2013

New in: Onesie


Een paar dagen geleden kwam er op mijn blog een artikel online over betaalbare Onesies. Hierin vertelde ik dat ik een Onesie besteld had bij Asos. Ik koos voor de gratis verzendkosten wat betekende dag ik 5 daagjes moest wachten. Dat had ik er wel voor over, maar het liep anders. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Ik koos voor een Onesie met een winters patroontje en natuurlijk met voetjes erin, omdat ik het altijd zo koud heb. Deze Onesie is heerlijk zacht, ik voel me net een knuffelbeertje haha. Bij Asos kan je ervoor kiezen om het gratis te laten bezorgen. Dit gebeurt dan binnen 5 dagen. Als je het binnen 3 dagen bezorgd wil hebben moet je 6 euro verzendkosten betalen. Ik koos voor de 5 dagen wachten. Toch kwam mijn bestelling al twee werkdagen eerder aan dan verwacht. Sindsdien heb ik mijn Onesie aangetrokken en bijna niet meer uitgehad. Hij zit erg lekker en is heerlijk warm & zacht. Het enige nadeel is dat je niet fatsoenlijk naar de wc kan. Je moet eerst heel de bovenkant uitdoen, wil je fatsoenlijk naar de wc kunnen. Dat is het enige nadeel wat ik kan bedenken. Voor de rest ben ik zo onwijs blij met dit pak. Ik heb het normaal altijd koud, maar hier heb ik helemaal geen last meer van gehad!
 
 
Zoals je misschien wel merkt ben ik echt blij met mijn Onesie. Deze kocht ik bij Asos voor maar €21,55. Koukleumen net als ik zou ik zoiets zeker aanraden!
 
 
Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.
~Liefs Sandra
 
 
 

10 opmerkingen:

 1. Haha wat grappig, echt iets voor kerst! Het is vast heerlijk warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je leuk en ziet er heel mooi uit. Ik koop hem alleen niet, omdat het me heel koud lijkt om naar de wc te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, zo'n onesie lijkt me heerlijk zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem cute. lijkt me heerlijk comfi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er eentje via www.singlesuits.nl gekocht. Een hele schattige panda! Dat is een Nederlandse webshop met onesies. Dus ik had hem de volgende dag al, en was nog gratis ook. Die van jou is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!