donderdag 17 oktober 2013

Outfit of the day: Simpel & Snel



Ik heb het de hele week al koud en daarom besloot ik om een lekkere dikke trui uit mijn kast te halen. Deze trui vind ik echt geweldig, alleen het enige nadeel is dat hij van wol is. Dat vind ik altijd zo prikken. Brrr.. Het is een trui die zelf al redelijk opvalt dus ik droeg er een simpele zwarte broek onder. Eentje met een speciale laagje eroverheen. Benieuwd? Lees dan even verder.
Zoals je kunt zien is de outfit echt heel simpel. Je pakt een trui en een broek en je outfit is klaar. Toch heb ik bij deze outfit niet dat ik wat mis. (Ik heb trouwens ook nog een horloge om, maar deze is niet te zien op de foto's) Zulke outfits zijn ideaal als je snel weg moet, maar toch graag wat leuks aan wilt trekken. Ik heb wel expres een broek aangetrokken waar een laagje overheen zit. Deze trui geeft namelijk enorm af en het is niet zo leuk als je zwarte broek helemaal onder de roze pluisjes zit. Op deze broek blijven ze gelukkig niet hangen.

Trui: H&M
Broek: Geisha

 
Wat voor outfit trek jij aan als je snel weg moet, maar er toch leuk uit wil zien?


Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.




~Liefs Sandra

 

8 opmerkingen:

  1. Mooie trui! Een simpele outfit kan zo mooi zijn!
    Volgen wij elkaar al?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en inderdaad lekker simpel. Je hebt heel mooi haar trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk, je hebt echt prachtig haar! ;o Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb laatst ook zo'n broek gekocht, zit heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op de eerste foto lijkt je broek zwart, op de tweede groen op de derde grijs/bruin. Ik dacht eerst dat je dat bedoelde met een speciaal laagje haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zie ik niet haha. Er zit een soort laagje op waardoor mijn broek mat wordt. Hij zit in het echt tussen zwart en grijs in :)

      Verwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!