woensdag 2 oktober 2013

Volume poeder KruidvatBekende merken hebben al een tijdje een poeder in hun assortiment waarmee je in een handomdraai een volle bos haar hebt met heel veel volume. Sinds een paar maanden heeft ook Kruidvat zo'n product in hun assortiment. Ik was erg benieuwd naar dit product en was erg benieuwd naar het resultaat. Jij ook? Lees dan even verder.
 
Zoals je op de foto kunt zien zat mijn haar heel erg plat. Het is ook weer tijd om naar de kapper te gaan die er laagjes in knipt, maar ik heb nog geen tijd gehad.


Het aanbrengen van de poeder ging makkelijk. Ik maakte een aantal scheidingen op mijn hoofd en bracht daar wat poeder aan. Mijn haar voelde gelijk heel stroef aan. Nadat ik mijn handen door mijn haar heel haalde had ik een wilde bos met haar, toen ik het wat in bedwang probeerde te brengen bleef hier helaas weinig van over. Ook merkte ik dat mijn haar snel vet werd en bijna onhandelbaar door de poeder die erin zat. Helaas bracht ik deze poeder 's ochtends aan waardoor ik daarna naar school moest. Toen ik thuis kwam was mijn haar echt heel vies en vet.Op de foto komt het redelijk over, het was echt heel erg vet.

Ik heb echt geen flauw idee hoe dit komt. Misschien dat het een reactie van mijn haar is op dit poeder? Ik heb namelijk veel positieve reviews gelezen, maar een ding is zeker: Dit product ga ik niet meer gebruiken. Dit is geen product voor mij.


Deze poeder is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,99. Heb jij deze poeder ook al eens gebruikt? Laat dat zeker even weten wat jouw mening is.

~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

 1. Oh wat jammer dat het zo slecht beviel! Niet teveel gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet.. Voor mijn gevoel niet, maar bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 2. Hahahahaah, zo leuk gedaan met die foto's. Wel jammer dat hij tegenvalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het tegenviel :( Ik heb zoiets ook een keer gebruikt maar ik kreeg er alleen maar jeuk van op mijn hoofd en mijn haar werd er ook best droog van.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!