dinsdag 1 oktober 2013

Wenkbrauwen epileren


Één van de lastigste klusjes vind ik altijd mijn wenkbrauwen epileren. Vaak wacht ik ermee totdat ik er echt niet meer mee kan lopen. Vandaag was weer zo'n dag. Het leek me leuk om jullie te laten zien hoe ik het doe en wat de voor en na foto's zijn. Ik wil vooraf even zeggen dat mijn manier niet de beste manier is en dat er andere bloggers zijn die er veel meer verstand van hebben, maar het leek me leuk om jullie te laten zien hoe ik het doe. Benieuwd? Lees dan even verder.


Ik zal als eerste maar met de schokkendste foto's in huis vallen. De before foto's:

Vanaf een afstandje lijkt het wel mee te vallen. Hier en daar zie je nu wel wat haartjes uitsteken, maar niet extreem erg. Dit komt ook omdat ik mij wenkbrauwen bijgetekend heb. Hierdoor zie je de andere haartjes niet zo heel goed meer.

                                                                                                        

Op deze foto's kun je in close-up zien hoe het eruit zag. Stiekem schaam ik me er wel een beetje voor. Op de foto's lijkt het gelukkig een stuk erger dan het was. Ook lijkt het alsof ik een hele grauwe huid heb, maar dat is helemaal niet zo. Dat kun je ook zien aan de foto daarboven. Daar draag ik trouwens geen foundation, het gaat dus echt heel erg goed met mijn huid.

Hierna begon ik met het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik heb er eigenlijk niet echt een tactiek voor. Het enige wat ik doe is mijn wenkbrauwen wat steviger dan normaal tekenen en daarna alle haartjes die daarbuiten vallen epileren. Ik hoor mensen vaak ook zeggen dat je niet boven je wenkbrauw mag epileren. Blijkbaar ben ik heel eigenwijs en epileer ik ook een pluk haar weg boven mijn wenkbrauw als ik vind dat dat niet mooi staat.

Mijn wenkbrauwen worden altijd extreem rood, nadat ik ze bijgewerkt heb. Mascha vertelde weleens dat zij voordat ze weg ging haar wenkbrauwen gewoon nog kon epileren. Ik kan dat echt niet, tenzij ik de hele avond als een clown rond wil lopen haha.


 
Dit is het eindresultaat. Zoals je kunt zien zijn mijn wenkbrauwen nog redelijk rood. Om jullie even een indruk te geven: Tussen het epileren en deze foto zit zeker wel een uur. Het duurt echt lang bij mij voordat het wegtrekt. Het is al een groot verschil vergeleken met de before foto's. Hier en daar zie je nog wel een paar verdwaalde haartjes die ik vergeten ben, maar op de foto en zo in close-up zie je alles een stuk beter dan in het echt. 


Dit is het eindresultaat. Ik ben er echt heel blij mee. Als je goed heb opgelet op de eerste foto (deze hierboven dus) heb je kunnen zien dat mijn linker wenkbrauw (voor jullie rechts) veel zwaarder getekend is dan mijn rechter (voor jullie linker). Dit heb ik natuurlijk niet voor niks gedaan. Persoonlijk vind ik dat zwaardere ook erg mooi, maar ik ben erg benieuwd wat jullie mening is. Dus laat vooral in een reactie achter wat je mooier vind: het wat zachter tekenen van mijn wenkbrauw of wat zwaarder. Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie mening!
~Liefs Sandra                                                                                                                                         
                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                       

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!