vrijdag 29 november 2013

Liebster Award

  
Gisteren nomineerde Michelle mij voor de Liebster Award. Ik had hier al vaker over gehoord, maar wist niet precies wat het inhield. Michelle had het gelukkig erg duidelijk uitgelegd op haar blog. Dit is een award voor bloggers die minder dan 200 volgers hebben. Je schrijft een artikel over de award en beantwoordt de vragen die diegene gesteld heeft. Vervolgens nomineer je weer andere bloggers en maak je een vragenlijstje voor hun. Benieuwd naar mijn vragen en wie ik nomineer? Lees dan zeker even verder.

1. Als je één blog mocht overnemen, welke zou dat dan zijn?
Hier hoef ik niet zolang over na te denken. De blog van Mascha (beautygloss) lijkt me geweldig om over te nemen! Mascha is echt een groot voorbeeld van mij en het lijkt me geweldig om je blog zo te zien groeien en zo'n groot publiek te bereiken. Van je hobby je werk kunnen maken is natuurlijk het leukste wat er is.
 
2. Wat is er standaard te vinden in je tas?
In mijn tas vind je altijd standaard een lippenbalsem. Dit kan een Labello zijn, maar ook een potje Vaseline. Ik heb echt altijd droge lippen en dan moet ik gewoon iets bij hebben om het in te smeren.


 
3. Wat is je favoriete kleur en hoever drijf je hierin door?
Om deze vraag moest ik wel even lachen. Ik ben echt zo'n roze typje en kan hier best soms wel wat in overdrijven. Echter hangt niet heel mijn kledingkast vol met roze en heb ik ook geen roze kamer. Toch kan ik wel helemaal blij worden van een paar roze schoenen.
 
 
4. Wat is je favoriete vakantieland?
Een favoriet vakantieland heb ik eigenlijk niet echt. Wat ik wel graag heb is dat het lekker warm is op vakantie en dat het niet regent. Lekker eten vind ik ook best belangrijk, maar voor de rest maakt het land me niet zoveel uit.
 
 
5. Hoe ga jij oud & nieuw vieren?
Met oud & nieuw doe ik nooit echt iets bijzonders. Vaak zitten we met een vriendengroep bij elkaar en eten & drinken we gezellig wat en gaan we iets voor 12 gezellig naar buiten. Niet iets heel bijzonders, maar wel gezellig met z'n allen bij elkaar.

 
6. Wat is je lievelingsrestaurant?
Mijn lievelingsrestaurant is een klein Italiaans restaurantje in Breda en heet Il Padrino. Dit is een gezellig knus restaurantje, het eten is heerlijk en het is ook nog echt goedkoop. Als je daar in de buurt bent zou ik zeker een keer gaan eten!
 
7. Wat is je lievelingstaart?
Dit is mokkataart. Bij ons op het winkelcentrum zit zo'n bakkertje die ook taarten verkoopt. Ze verkopen ook mokkataart en die is echt onwijs lekker!
 
8. Welke dingen/mensen zorgen voor een glimlach op je gezicht?
Dit vind ik echt een mooie vraag! Heel veel mensen toveren een glimlach op mijn gezicht, al gaat het soms maar om de kleinste dingen. Ik heb soms wel even nodig om te beseffen hoe goed ik het wel niet heb en om me te beseffen dat ik echt gelukkig ben.

 
9. Wat staat er bovenaan je sinterklaas verlanglijstje?
Wij vieren geen sinterklaas. Mijn moeder vind het altijd erg leuk om cadeautjes onder de kerstboom te leggen en ons er dan mee te pesten dat we nog een tijdje moeten wachten totdat we het open mogen maken. Normaal gesproken krijgen wij geld en mogen we zelf iets kopen, inpakken en onder de boom leggen. Dit jaar heeft mijn moeder zelf iets voor me gekocht. Ik ben echt heel erg benieuwd en kan niet wachten totdat ik het eindelijk weet.
 
10. Wat is je favoriete boek?
Boeken lees ik bijna niet omdat ik het altijd veel te druk heb. Een favoriet boek heb ik dus ook niet.
 
11. Waar zie jij jezelf over vijf jaar?
Het liefste zou ik zeggen dat ik dan hopelijke en succesvolle blog heb, maar ik moet wel realistisch blijven. Ik vind bloggen onwijs leuk en ik zou er ook graag mijn werk van maken, maar er zijn tegenwoordig zoveel goede blogs dat het gewoon lastig is om je baan ervan te maken. Over 5 jaar ben ik 23 en hoop ik mijn studie afgerond te hebben en aan het werk te zijn. Ik hoop nog steeds samen te zijn met mijn vriend en ook al bezig te zijn met het kijken voor een huisje. Verder wil ik gewoon gelukkig en gezond zijn, dat vind ik het aller belangrijkste.

 Dit waren alle vragen alweer. Ik vond het echt leuk om te beantwoorden. Ik wil Michelle nogmaals bedanken voor het nomineren.

Dan nu de blogs die ik genomineerd heb:


Mijn vragen voor hun:
1. Hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen?
2. Wat maakt jou gelukkig?
3. Waar kan je echt van genieten?
4. Wat is je favoriete beautyproduct?
5. Wat eet je het liefste?
6. Welk beautyproduct vind je echt verschrikkelijk?
7. Wat koop je liever: Kleding of Schoenen?
8. Ben jij iemand die vooruit werkt voor haar blog of iemand die op het laatste nippertje nog een artikel schrijft?
9. Welk beautyproduct staat bovenaan jouw wishlist?
10. Hoe zie je jouw blog in de toekomst?~Liefs Sandra

 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om de vragen door te lezen. Ja twinkelbella heeft ook een fantastische blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk!!!! Haha dat eilandje is op de Maldives lijkt me gaaf om daar eens heen te gaan.. Oh zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de Liebster Award met open armen hebt ontvangen!
  Ook erg leuk om je antwoorden te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!