dinsdag 26 november 2013

Nagellak swatches Catrice: Kitch Me If You Can

 

  
Gisteren hebben jullie in mijn shoplog kunnen zien wat ik kocht bij de Kruidvat met de 1+1 gratis actie. Ik nam onder andere een prachtig glitterlakje van Catrice mee. Ik wilde mijn nagels zo lakken dat dit lakje er echt uit zou springen. Ik koos ervoor om een donker lakje van Maybelline eronder te doen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker even verder.

Het lakje dat ik als eerste aanbracht is de Color Show nagellak van Maybelline in de kleur 549 Midnight Taupe. Deze heb ik een paar weken geleden gekocht en hem nog nooit gedragen, omdat ik niet zo goed wist wat ik ervan moest denken en hoe ik hem het beste kon combineren. Ik draag normaal alleen maar roze en rood op mijn nagels en dan is dit kleurtje wel heel erg donker. Toch leek het me leuk in combinatie met de roze glitterlak.  


 
 
Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Persoonlijk vind ik het erg geslaagd. In het echt ziet het er nog mooier uit. Van de glitterlak heb ik twee laagjes aangebracht en dat was genoeg voor een glitterlaag die niet al te heftig is. Ook was het niet zo dat je bijna het hele flesje moet gebruiken omdat er bijna geen glitter vanaf komt en dat vind ik altijd een pluspunt aan een glitterlakje. Het lakje bevat kleine glitters in verschillende kleuren en ook grotere glitters die rosékleurig zijn. Dat valt extra goed op met zo'n donker lakje eronder. Dit is zeker een combinatie die ik vaker ga dragen.


Wat vinden jullie van het resultaat?

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen op deze blog? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn blog. Dit kun je eenvoudig en gratis doen door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.




~Liefs Sandra



4 opmerkingen:

  1. Echt super mooi en wat een mooie nagels heb jij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi lakje, was al benieuwd naar de review

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het echt een mooi lakje, ik was in de winkel ook nog aan het twijfelen om het mee te nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!