vrijdag 6 december 2013

Swatches: NYC Gothic Harlem

Met de 1+1 gratis actie van de Kruidvat nam ik twee palettes van NYC mee. Ik was erg benieuwd naar de pigmentatie en had nog nooit wat getest van dit merk. Vandaag een review van het eerste palette met de naam Gothic Harlem. Benieuwd naar de swatches? Lees dan zeker even verder.
 
Normaal gesproken ben ik niet zo van de hele donkere kleuren en dit is een redelijk donker palette. Toch besloot ik hem mee te nemen, hij was immers toch voor de helft van de prijs. Dit was gedurende mijn shoptrip door de Kruidvat mijn motto van de avond. Ik heb hem een hele tijd in mijn kast laten liggen. Eerst omdat ik er nog geen foto's van had gemaakt. En als ik nog geen foto's heb gemaakt mag ik hem van mezelf absoluut niet gebruiken. Toen ik eindelijk de foto's ervan gemaakt had bleef hij ook nog een tijdje in mijn kast onaangeraakt liggen. Dit zijn kleuren die ik nooit draag en ik wist niet zo goed wat ik ermee moest.

Toen ik een middag niks te doen had besloot ik het palette erbij te pakken en er een look mee te maken. Helaas heb ik hier geen foto's van, maar ik ga hem binnenkort zeker nog een keer maken en dan komt er een artikel over.
Ik was zo verbaasd over de pigmentatie. De kleuren waren echt heel mooi en je kon er zelfs een draagbare look mee maken voor overdag. De kleuren zijn een voor een makkelijk te gebruiken en heel goed gepigmenteerd. Ook bevatten ze allemaal prachtige subtiele glitters, wat de kleuren ook zeker heel geschikt maakt voor kerst.
 
 
Met dit palette ben ik dus echt heel erg blij. De pigmentatie is goed en het is ook erg makkelijk aan te brengen. Dit palette kost als het goed is ongeveer €4,00, wat zeker een goede prijs is voor dit palette. Dit is een ideaal palette voor de feestdagen!
 
 


~Liefs Sandra

 

5 opmerkingen:

 1. Mooie pigmentatie en mooie prijs naar mijn mening :)

  *Ps. er is momenteel een winactie op mijn site

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had iets meer glitters verwacht eigenlijk, vooral in de witte kleur. Maar het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren heeft dit palet zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!