donderdag 30 januari 2014

Look: Sleek Showstoppers

Dit palette is een palette van Sleek dat ik erg graag wilde en waarvan ik de kleuren echt geweldig vond. Al wist ik niet helemaal hoe ik deze kleuren moest gebruiken en vond het lastig om te combineren. Dat is denk ik ook de reden waarom ik het palette niet zo vaak gebruik. Ik wil hem wel vaker gaan gebruiken en daarom heb ik er een look mee gemaakt. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.
Wauw, ik moet zeggen dat ik had verwacht dat het foto's maken een stuk makkelijker ging, maar dat is echt nog wel even wennen met mijn nieuwe camera. Excuses hiervoor. Ik heb geprobeerd een draagbare look te maken, maar eentje die toch opvalt.


Als eerste ben ik begonnen met een licht glimmende kleur die ik op mijn gehele bewegend ooglid aangebracht heb. Dit is de lichte kleur op de onderste rij. Vervolgens heb ik de rood/paarsige kleur (de 2e op de eerste rij) aangebracht tot de helft van mijn bewegend ooglid. Deze twee kleuren heb ik goed vervaagd zodat ze mooi in elkaar overlopen. In mijn crease heb ik de donkere paarse kleur aangebracht en wederom goed vervaagd. Zeker bij zo'n felle kleur moet je oppassen dat het niet te heftig wordt voor overdag. In mijn buitenste ooghoek heb ik nog een klein beetje van de matzwarte kleur aangebracht en deze weer vervaagd met de paarse kleur in mijn crease. Doordat de kleuren op mijn bewegend ooglid redelijk vervaagd waren heb ik de lichte kleur en de roze opnieuw aangebracht.
Om de look helemaal te laten knallen en goed tot zijn recht te laten komen, heb ik gekozen voor mijn favoriete zwarte eyeliner. Dit is natuurlijk de eyeliner van Catrice in de kleur 010 Dating Joe Black. 
Mijn wimpers lijken echt heel lang op deze foto en dat is te danken aan de beste budget mascara ooit. Het is een mascara van Essence en sinds ik hem heb gebruik ik hem echt elke dag.


Ik ben echt blij met het resultaat en ben erachter gekomen dat je toch hele draagbare looks kan maken met dit palette. Wat is jouw favoriete palette?
~Liefs Sandra
 
 

2 opmerkingen:

  1. Mooie look! De mascara en eyeliner gebruik ik ook in me dagelijkse routine, heel fijn zijn ze! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!