donderdag 23 januari 2014

Swatches Sleek blush: Rose Gold


Zoals jullie in mijn diary al konden lezen kocht ik een blush van Sleek die ik al een tijdje graag wilde. Namelijk de blush in Rose Gold. Deze zou een dupe zijn van de Nars Orgasm blush. Zelf heb ik de blush van Nars niet in mijn bezit en kan het dus niet vergelijken, maar ik weet wel dat het echt een prachtige blush is. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.
 
De kleur van de blush is echt heel bijzonder. Als je er even gauw naar kijkt zie je een mooi roze kleurtje, maar als je wat beter kijkt zie je dat er prachtige gouden deeltjes in zitten. De blushes van Sleek staan erom bekend dat ze erg goed gepigmenteerd zijn en dat is deze ook. Je moet dus goed oppassen dat je niet veel teveel in één keer aanbrengt.
 
 
Hierboven zie je vooral de roze kleur van de blush. Het is een lief roze kleurtje dat overal al snel bij past. Sleek heeft ook veel hele felle kleurtjes en vooral voor de wat lichtere huid is dat er lastig aanbrengen. Ik denk dat deze blush ook heel erg mooi bij een wat lichtere huidskleur past.
 
Op deze foto zie je de gouden glans van de blush heel erg goed. Het lijkt heel heftig, maar deze swatch is ook redelijk dik aangebracht. Die gouden glans zie je alleen al het licht er op een bepaalde manier op valt en dat maakt hem zo bijzonder.


Hier kun je zien hoe mijn huid eruit ziet zonder blush. Op deze foto's heb ik ook geen foundation op. Ik draag dat bijna nooit omdat ik daar echt veel puistjes van krijg.

Zo ziet het eruit als ik de blush aangebracht heb. Ik heb het subtiel aangebracht, maar alsnog zie je de mooie glinstering op mijn wang.
 
 
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Deze blush kost ik in de webshop van Misslipgloss voor €5,95.
 
 
 
 
~Liefs Sandra

 
 

5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!