donderdag 20 februari 2014

Coral Outfit

Outfit Coral
Deze outfit is een keer wat vrolijker en wat zomerser. Ondanks dat het nu ik dit artikel schrijf regent, leek het me leuk om een wat vrolijkere outfit te maken die goed past bij wat beter weer. De outfit zelf is weer redelijk basic qua kleuren, waardoor je de outfit zelf aan kunt vullen met sieraden en schoenen in de kleur die jij mooi vind. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.
 
Top: Amazon €16,00.
Broek: Wallisfashion €31,00.
Schoenen: Dorothy Perkins €35,00.
Oorbellen: River Island €2,43.
Clutch: Dorothy Perkins €24,00.
 
De outfit begon ik met een mooie romantische top. Een peplum top in combinatie met kant is altijd goed. Het is een mooie witte die heel goed toch zijn recht komt op een simpele zwarte broek. Ook staat hij erg leuk op een nepleren broek. Het is maar net wat je smaak is. Ik heb de basis van deze outfit redelijk basic gehouden qua kleur. Hierdoor kun je deze outfit gemakkelijk combineren met een kleur die jij zelf mooi vind. Ik heb in dit geval gekozen voor sieraden en schoenen in een koraal kleur. Ik krijg hier zelf altijd een zomers gevoel van en daar ben ik wel even aan toe na het druilerige weer van de afgelopen tijd.
 
 
 
Met wat voor kleur sieraden en schoenen zou jij deze outfit combineren?
 
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

  1. The blogs you produce incurs the much to my knowledge. The skills that are established strongly on the knowledge are very much indemand. I would like to add that your writings adds knowledge to my skills.
    wholesale shopping new in

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!