maandag 3 maart 2014

Brown shiny look


Looks heb ik niet zoveel gemaakt op mijn blog, omdat mijn telefoon waar ik toen de foto's mee maakte de kleuren nooit goed vastlegde. Nu ik eindelijk weet hoe ik met mijn nieuwe camera om moet gaan leek het me leuk om een look te maken. Benieuwd naar de producten die ik gebruikt heb? Lees dan even verder. 
 
Voor deze look heb ik twee palettes van Sleek gebruikt namelijk het Oh So Special palette en het Au Natural palette. Dit zijn veruit mijn favorieten van alle Sleek palettes die ik heb. Als eerste begon ik met een roze glimmende kleur uit het Oh So Special palette. Deze kleur heb ik aangebracht over mijn gehele ooglid.

Vervolgens heb ik een matte bruine kleur uit het Au Natural palette aangebracht op ongeveer 1/3 van mijn oog. Deze kleur heb ik vervaagd in mijn crease. Om het geheel wat donkerder te maken heb ik een glimmende donkerbruine oogschaduw gebruikt uit het Au Natural palette. Blend deze ook goed, aangezien het een redelijk donkere kleur is. Als laatste bracht ik de roze kleur nog een keer aan op mijn bewegend ooglid.
 
 

Eyeliner vond ik voor deze look net iets te zwaar en heb dus gekozen voor een bruin oogpotlood. Het oogpotlood van Miss Sporty in de kleur Solid vind ik het allerfijnste. Als laatste breng je nog wat mascara aan en dan is de gehele look af.
 
 
Wat is jouw favoriete palette?
 
 
 
 
~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!