dinsdag 1 april 2014

Update: school, personal, blog

 
 
Na twee weken radiostilte ben ik weer terug. Weer helemaal opgeladen en klaar om te knallen! . Vandaag een artikel om even te kletsen en jullie bij te praten. Lees even verder en vergeet zeker niet om de vragen te beantwoorden in de comments, daar zou je me echt heel erg mee helpen!
 
Afgelopen week had ik mijn tentamens en ik moest alle zeilen bij zetten om alles op tijd klaar te hebben en om alle stof te beheersen. Daardoor moest ik de moeilijke beslissing maken om mijn blog echt stil te leggen. Normaal gesproken zou ik nog een aantal 'simpele' artikelen online zetten, maar zelfs daar had ik geen tijd voor. Ik heb twee weken die-hard zitten leren, maar dat is het waard geweest. De toets waarvan ik dacht dat hij het slechtste ging heb ik alsnog gehaald met een 6.8, dus de rest heb ik dan hopelijk ook gehaald.
 
De afgelopen paar weken heb ik het zelf ook wat lastiger gehad. Ik merkte dat ik een aantal volgers van mijn blog verloor en dat vind ik altijd erg lastig om te zien. Ik doe hard mijn best, maar krijg het idee dat ik jullie teleurstel en dat is iets wat ik absoluut niet wil. Het is soms best wel lastig om mijn blog te combineren met school. Ik zou graag wat meer feedback van jullie willen. Wat willen jullie het liefste zien? Zoals jullie misschien wel is opgevallen ben ik een aantal weken begonnen met de 'fashion' artikelen. Het leek me een leuke aanvulling op mijn blog, maar bij nader inzien is het misschien wat teveel om op een beautyblog elke dag ook een fashion artikel te plaatsen. Misschien is het een idee om ongeveer 3x per week een fashion artikel extra te plaatsen bovenop het dagelijkse artikel?
 
Op persoonlijk vlak ging het ook allemaal even niet zo lekker. Ik merkte dat niet alleen ik het druk heb met school, maar vriendinnen ook. Ik zie ze amper nog en dat is soms wel even lastig. Een van mijn beste vriendinnen studeert momenteel in Barcelona en daar ga je dus ook niet zomaar even naartoe. Mijn uitlaatklep en iets waar in onwijs graag mee bezig ben is mijn blog, maar op het moment dat ik er niet aan kan werken merk ik dat ik het daar wel moeilijk mee heb. Ook merkte ik dat ik nog steeds erg onzeker ben en dat ik dat soms ook uitstraal. Dat zou ik graag willen veranderen, maar helaas gaat dat niet zo snel. Natuurlijk ben ik niet de enige die daar last van heeft en het lijkt me leuk om daar binnenkort nog een artikel over te schrijven.
 
Ik baalde er onwijs van dat ik twee weken lang niks kon schrijven en ik heb het ook echt gemist. Aankomende week ben ik vrij en ga ik hard vooruitwerken, zodat ik ook naast mijn schoolwerk bezig kan zijn met mijn blog, maar wel op zo'n manier dat ik niet elke avond tot middernacht bezig ben. Ik heb onwijs veel zin om bezig te zijn met mijn blog.
 
 
In de tussentijd dat ik geen artikelen heb geschreven heb ik er toch een aantal nieuwe volgers bij gekregen, dus bij deze: Welkom op mijn blog! Vanmiddag komt er nog een artikel online en deze week kun je nog veel meer leuke artikelen verwachten.
 
 
Nog even kort op een rijtje:
- Wat zien jullie het liefste op mijn blog voor artikelen?
- De fashion artikelen minderen? Bijvoorbeeld 3x per week?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind je blog leuk! Zelf ben ik echter ook een blogger en ik werk ook met het programma Blogger. Ik had eerst zo'n zelfde template als jij (dezelfde lay-out sjabloon) maar ikzelf vind het mooier als je je eigen 'ding' hebt. Dit maakt je ook herkenbaarder.

  De vraag of je de fashion artikelen moet verminderen vind ik een beetje vreemd, eerlijkgezegd. Want hallo, het is JOUW blog! Je blog omdat je het leuk vind en je moet je niet verplicht voelen dat je alleen maar over beauty mag bloggen?! Schrijf lekker over dingen die je leuk vindt! Maar als ik je een kleine tip mag geven, dan zou ik je blognaam wel veranderen. Je moet schrijven waarover je leuk vindt, maar als je blog 'beautybysandra' heet , maar het gaan voornamelijk over mode, klopt er iets niet...

  Gewoon een originele lay-out en lekker schrijven waarover je leuk vindt: dat is het recept voor een leuke blog, niet?

  Succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super bedankt voor deze reactie. Hier heb ik zeker wat aan. Ik wil nog steeds als hoofdartikelen artikelen over beauty schrijven, maar dan met een toefje fashion. Stiekem wil ik al een hele tijd een eigen domeinnaam, misschien dat dat een leuke nieuwe stap is, gelijk met een andere blognaam. Je hebt me zeker stof tot nadenken gegeven, bedankt!

   Verwijderen
 2. Misschien meer reviews, meer looks, meer shoplogs. De fashion artikelen vond ik leuk, maar inderdaad wel te veel. 3 keer per week lijkt me leuk.
  En meid, doe maar rustig aan. Een blog is leuk, maar je moet er niet aan onderdoor gaan. Het is bijvoorbeeld voor mij niet erg als je een paar dagen geen artikelen hebt vanwege tentamens of persoonlijke redenen, misschien kun je dat de volgende keer in een kort artikel aangeven. Dan weten we wat er aan de hand is. Geeft jezelf misschien ook rust.
  Komt helemaal goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!