dinsdag 13 mei 2014

Shoplog Primark

Afgelopen vakantie ben ik met mijn schoonmoeder en schoonzusje naar de Primark in Eindhoven geweest. Natuurlijk heb ik een aantal leuke dingen gekocht en die wil ik graag met jullie delen. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees dan even verder.
Als eerste iets waar ik het blijste mee ben, een nieuwe tas. Altijd als ik ergens naartoe moest en wat spulletjes mee moest nemen liep ik te slepen met een hele grote tas. Dat was niet erg handig en ik was dan ook al een hele tijd op zoek naar een leuke kleine tas. Eindelijk heb ik hem gevonden! Dit is het perfect formaatje en er past echt nog heel veel in. Deze tas kostte maar €10,00 en was er ook nog in het zwart.
 
 
Vervolgens trokken deze prachtige ballerina's mijn aandacht. Deze schoenen passen echt perfect bij mij en tot mijn verbazing paste ze ook nog goed aan mijn voeten. Deze ballerina's kon ik niet laten liggen voor een prijsje van €7,00.


Ik draag bijna nooit oorbellen en als ik ze in had droeg ik altijd pareloorbellen die ik voor een paar euro bij de V&D had gekocht. Helaas verloor ik één van de twee en vergat steeds weer nieuwe te kopen. Ook deze zag ik liggen bij de Primark en zonder erbij na te denken gooide ik ze in mijn mandje. Deze kostte €1,50 voor 5 paar.
 

 
De kleur van dit bloesje vind ik echt prachtig. Hij zit wat losser dan een t-shirt, maar niet te los. Je behoudt nog wel al je vormen. Echt leuk voor van de zomer met een witte broek eronder. Deze blouse kost dacht ik €7,00.


Deze witte blouse is erg simpel, maar daarom wel makkelijk overal mee te combineren. Een leuk detail is dat het borstzakje een nepleren randje heeft. Deze blouse kostte maar €4,00.


Als laatste weer een mooie blouse. Het viel me op dat de Primark vooral veel bloesjes heeft en bijna geen T-shirtjes met leuke printjes, maar misschien dat ik die even gemist heb. Deze blouse vind ik ook echt geweldig! Hij zit erg lekker en schijnt niet door, zelfs niet met een roze bh eronder. De achterkant sluit met een knoopje. Deze blouse was mijn duurste item en kostte €11,00.

Verder heb ik nog wat hemdjes voor mijn moeder gekocht en een aantal basic bh's. Dat is dus niet echt boeiend om te zien.

Dit was mijn eerste keer shoppen bij de Primark en ik heb me best goed in weten te houden, al zeg ik het zelf. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. In welke vestiging gaan jullie altijd winkelen?~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!