maandag 14 juli 2014

Nail Pearls Action


Alweer een tijdje geleden kocht ik bij de Action een setje met caviar nails. Deze belandde ergens achter in mijn kast en onlangs kwam ik hem weer tegen. Het leek me leuk om dit setje te reviewen zeker omdat ze erg goedkoop zijn en je voor dat geld 6 verschillende kleurtjes krijgt. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het setje van de Action bevat twee nagellakjes. Een zwart lakje als basis en een transparante om de Pearls goed vast te zetten. Zelf heb ik ervoor gekozen om als basislak een ander kleurtje te gebruiken. De zwarte vind ik wel erg heftig in contrast met de felle kleuren balletjes.
 

Als eerste bracht ik een donkergrijs lakje van Maybelline aan. Dit is de kleur Midnight Taupe. Hiermee lakje ik eerst de nagels op beide handen met twee laagjes. Ik wilde niet op al mijn nagels de Nail Caviar aanbrengen en het leek me leuk om het op één nagel per hand aan te brengen. Het was de avond dat Nederland zou voetballen en daarom koos ik voor de gouden/oranje kleur. In het flesje zit een soort stopje dat je gemakkelijk kunt openen en weer sluiten.
 
Om de pearls aan te brengen moet je eerst de nagel waar je het op aan wilt brengen lakken en vervolgens de pearls eroverheen gieten. Door de natte nagellak blijft alles goed plakken. Je wacht even tot de nagellak is opgedroogd en brengt daarna de topcoat aan.
 
De balletjes zijn gemakkelijk aan te brengen en de topcoat die erbij zit doet zijn werk goed. Je moet niet verwachten dat de balletjes een week goed blijven zitten, maar voor een paar dagen blijft het prima zitten. Je merkt alleen dat op een gegeven moment de bovenlaag van de balletjes eraf slijt. Dit is de laag met kleur en de balletjes zullen er wat valer uit zien, maar dat was ook zo met de nail caviar die ik van Essence heb.
 
Zelf vind ik het resultaat erg leuk en zal ik er zeker nog vaak gebruik van maken. Dit setje is te koop bij de Action voor €1,79 wat zeker niet veel geld is.
 
 
 
 
~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!