maandag 22 september 2014

W7 Perfect Eyes - Burnt Plum


W7 is het merk dat iedereen waarschijnlijk kent van de paletten die dupes schijnen te zijn van de Naked palettes. Toen ik in de Big Bazar het merk W7 tegenkwam hoopte ik dat ik de palettes zou vinden, maar dat was helaas niet het geval. Ik nam wel een mono-oogschaduw mee. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
 
Normaal gesproken maak ik geen artikel over één product, omdat ik dat vaak wat karig vind. In dit geval maakte ik een uitzondering omdat ik erg te spreken was over de mono.
 
Zelf wist ik niet dat W7 ook andere make-up producten verkocht. Ik was dan ook erg verbaasd toen ik oogschaduw, lipgloss, lipsticks en andere producten van dit merk tegen kwam. Zoals ik al zei nam ik één mono-oogschaduw mee in de kleur: Burnt Plum.
 
 
Helaas was er niet heel veel keus qua oogschaduw. In totaal waren en 5 kleuren waarvan 2 donkere tinten en 3 lichte kleuren die erg veel op elkaar leken.
 
De verpakking van de oogschaduw vind ik er luxe uitzien. Wel doet het me erg denken aan de oogschaduws van MAC. De verpakking voelt stevig aan en gaat gemakkelijk open en sluit ook goed.

Op deze foto kun je heel goed zien hoe mooi de oogschaduw schittert in de zon.

 
De oogschaduw zelf is een mooie koperkleur en bevat veel glans, waardoor de oogschaduw in het licht nog mooier wordt. De structuur is zacht en de kleur breng je gemakkelijk aan op je ooglid. Je kunt hem goed blenden en de kleur is uitermate geschikt om als enige kleur op je bewegend ooglid aan te brengen.
 
De kleur van de oogschaduw is een kleur die je gemakkelijk als basiskleur kunt gebruiken voor een neutrale dagelijkse look, maar ook kunt combineren met donkere kleuren om een look te creëren voor 's avonds. Een kleur die iedereen wel in zijn stash moet hebben.
 
Er stond geen prijskaartje bij de producten van W7 en ik was enorm verbaasd toen ik bij de kassa maar €1,00 hoefde te betalen voor deze oogschaduw. Ik ben erg te spreken over de mono van W7, zeker als je kijkt naar de prijs-/kwaliteitverhouding.  
 
Kende jij de producten van W7 al, naast de palettes?
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur en de pigmentatie is ook prima!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag W7 inderdaad ook bij de Big Bazaar voorbij komen, deze niet gezien maar wel erg mooi! Bij de Op=Op voordeelshop verkopen ze wel de pallettes.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!