zondag 30 november 2014

Basic Budget Look

Ik vind het erg leuk om met make-up te spelen, maar soms is een basic look ook erg mooi. Dit is het type ooglook dat bij elke felgekleurde lipstick prachtig staat. Vandaag heb ik een budget look gemaakt, dit om te laten zien dat het niet altijd veel geld hoeft te kosten om een mooie look te maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Dit zijn twee van mijn favoriete budget oogschaduws. Dit zijn de Essence 3D eyeshadows in 08 Irresistable Vanilla Latte & 04 Irresistible Caramel Cream. Deze oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en bevatten beide prachtige glanzende oogschaduws.
 
Van dit oogschaduw-duo heb ik de champagnekleurige oogschaduw aangebracht op mijn gehele bewegend ooglid. De andere kleur heb ik onder mijn wenkbrauwbot aangebracht.

Vervolgens heb ik de donkerbruine kleur gebruikt om aan te brengen in mijn buitenste ooghoek en in mijn crease. Nadat je de donkerbruine kleur goed hebt aangezet in de crease vervaag je hem met een fluffy blending brush. Als je dat gedaan hebt breng je de champagnekleurige oogschaduw nog een keer aan op het bewegend ooglid.
Als de oogschaduw klaar is breng je een eyeliner aan naar jouw keuze. Ik heb gekozen voor deze bruine eyeliner van Paris Memories. Deze kocht ik bij de Big Bazar en ben er erg tevreden over.
 
Om het totaal toch net wat 'frisser' te maken en iets meer kleur toe te voegen aan het geheel heb ik deze knalroze lipstick van Essence ( Blush My Lips) deppend aangebracht op mijn lippen. Zo krijgen mijn lippen een wat rozere kleur, zonder dat het totaal erg opvallend is.
 
Zelf vind ik het erg leuk om deze look te dragen met een felle lipstick, maar met een wat minder opvallende kleur zoals deze is het een ideale look om te dragen naar bijvoorbeeld school, een sollicitatiegesprek of een andere dagelijkse gelegenheid.
 
Welk product komt bij jou elke keer terug als je een basic look maakt?
 
 
 
~Liefs Sandra
 

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!