dinsdag 2 december 2014

Orofluido Hair & Body Beauty Set

Een hele tijd geleden reviewde ik een shampoo & conditioner van Orofluido. Over deze producten was ik enorm te spreken en ze roken ook nog eens onwijs lekker. Orofluido komt nu met een Limited Edition speciaal voor de feestdagen met een Elixer en Body Cream. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Bron: Orofluido


 
 
Orofluido heeft een leuke giftset samengesteld waarvan de verpakking alleen al prachtig is. Op de foto kan je het niet zo goed zien, maar deze twee producten zijn verpakt in een luxe glimmend gouden verpakking. Aan de voorkant kan je een flapje openen waardoor je via een plastic venster kunt kijken wat erin zit. Alle opdruk aan de binnenkant is in het goud op een zwarte ondergrond, waardoor deze giftset aan alle kanten een en al luxe uitstraalt. Alleen al door de verpakking word ik al helemaal enthousiast.
 
De giftset bevat 2 fullsize producten: Een Beauty Elixer en een Perfumed Body Cream. Als deze producten net zo lekker ruiken als de shampoo en conditioner dan komt het helemaal goed en ben ik fan!
 
Als eerste het Beauty Elixer. Dit is een serum dat ervoor moet zorgen dat je haar zijdezacht & glanzend wordt. De Elixer bevat 100 ml wat enorm veel is voor een haarolie. Per keer heb je namelijk maar een klein druppeltje nodig. Met zo'n enorme fles doe je dan ook echt een tijd.
 
De verpakking van dit product is wederom prachtig. De olie zit in een glazen flesje met een zwarte opdruk. De kleur van deze olie past ook weer perfect bij de gouden verpakking.
 
Om deze olie aan de ultieme test te onderwerpen ging ik naar bed met nat haar. Na het douchen had ik geen enkel product gebruikt voor in mijn haar. De ochtend erna zag het er iets wat verwilderd uit, zoals je op de foto kunt zien.

Voor
Na
 

Ik deed een druppel van de olie op mijn hand en bracht het aan in mijn haar. Ook deze olie ruikt precies zoals ik me kan herinneren van de shampoo en conditioner, echt enorm lekker. Toen ik de olie in mijn haar aanbracht merkte ik dat het vrijwel gelijk erg zacht werd en mijn haar gladder maakte.

Voor
Na


Het pluizige van mijn haar was gelijk verdwenen en het zag er gelijk goed verzorgd uit. Deze olie deed absoluut wat hij beloofde, zonder mijn haar vet te maken. Zelfs de twee dagen erna voelt je haar nog heerlijk zacht aan.

Naast deze Beauty Elixer zat er ook een Perfumed Body Cream in. Deze Body Cream zit in een zwarte glimmende verpakking met een gouden opdruk. Wauw, degene die deze verpakkingen heeft bedacht heeft gezorgd voor een gift set die er echt betoverend mooi uitziet. Als je het deksel van de Body Cream afdraait komt ook bij dit product de heerlijke lucht je al tegemoet. Serieus, als hiervan een parfum zou bestaan ...  Om de Body Cream af te dekken zit er nog een plastic dekseltje overheen. Dit dekseltje heeft een extra plastic lipje waardoor je hem gemakkelijk kunt verwijderen. Wederom iets waar erg goed over nagedacht is.
 

De Body Cream is niet te dik, maar ook niet te dun. Hierdoor brengt hij gemakkelijk aan en kan je hem goed verdelen. Als eerste bracht ik hem aan op mijn hand. Binnen no-time was hij ingetrokken en zorgde hij ervoor dat mijn handen heerlijk zacht aanvoelden en ook nog eens lekker roken.
 
Deze giftset is verkrijgbaar bij o.a. drogisterijen en via webshops voor maar €26,50, wat zeker een hele goede deal is voor deze twee top-producten met ook nog eens een prachtige verpakking.
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!