maandag 24 november 2014

Winactie MAC

 
Toen ik mijn allereerste MAC product kocht was ik helemaal door het dolle heen. MAC was hét cosmeticamerk wat door beautybloggers enorm vaak werd gebruikt. Inmiddels heb ik een aantal producten van MAC in mijn bezit waar ik nog steeds erg tevreden over ben. Vandaag heb ik voor jullie een hele leuke winactie, al zeg ik het zelf. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik vond het weer hoog tijd worden voor een nieuwe winactie. Ik wilde graag echt iets leuks weggeven en iets waar ik zelf enorm blij mee zou zijn. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik een product van MAC weg zou geven, maar het volgende dilemma kwam alweer aan bod: Welk product? Iedereen gebruikt immers niet dezelfde producten en heeft toch zelf wel een aantal producten op haar (zijn?) lijstje staan die ze graag willen hebben. Het is dus veel gemakkelijker dat ik uiteindelijk een winnaar kies die zelf een product naar keuze mag uitzoeken. Dit is dus ook precies hoe ik het ga doen.

Wat kan je winnen?
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, mag de winnares een MAC product naar keuze uitzoeken. Hier zit echter wel een aantal richtlijnen aan vast. Je mag elk product kiezen op 'grote' palettes na. Ook is het de bedoeling dat je maar 1 product naar keuze uitkiest. Hieronder valt niet een set met een aantal MAC producten, maar enkel het ene product naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken op een MAC product naar keuze?
- Volg mijn blog op Bloglovin. Dit doe je gemakkelijk door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.
- Stuur een mailtje naar beautybysandra@hotmail.nl met daarin dat je kans wil maken op een MAC product naar keuze.

Extra winkans:
- Save & Share dit artikel op Bloglovin.


Deze winactie is tot en met 20 december 23.59 open. Daarna sluit de winactie en kies ik een winnares uit en die ontvangt van mij een mailtje. Vervolgens wordt dan het product naar keuze vastgelegd en bestel ik het betreffende artikel en zorg ervoor dat het product bij jou bezorgd wordt.

Zelf ben ik erg enthousiast over deze winactie en ik hoop dat jullie dat ook zijn. Ik hoop dan ook jouw mailtje terug te zien in mijn mailbox!~Liefs Sandra 
 

10 opmerkingen:

 1. Wat super leuk en lief zeg ! Ik ga je gelijk een mailtje sturen :) Ik heb nu 2 producten van mac, een mooie lippenstift een de fix +

  Liefs, Shelley

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Sandra!
  Wat leuk en lief dat je een mac product weggeeft met je winactie. Hierbij wil ik graag meedelen dat ik meedoe. Ik heb alle stappen inclusief de like & share op Bloglovin.

  Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een toffe actie! Ik ben gelijk zo brutaal om je te mailen en hier digitaal mijn schoentje te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sanne van der Laan1 december 2014 om 19:33

  Echt leuk dat je dit organiseert! Hopelijk krijg ik een after-sinterklaas cadeautje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat een leuke actie! Ik doe graag mee, heb net vanmiddag mijn tweede poeder van MAC laten vallen... ik heb op volg en like op bloglovin geklikt en ga je even mailen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hiii!
  Allereerst, je hebt een hele leuk blog en daarom vind ik het ook zo leuk dat je deze winactie organiseert!! Maar al te graag doe ik mee...... Ik heb je ook al een mailtje gestuurd xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke winactie, ik volg je al een tijdje op bloglovin. Ik ga je zo gelijk een mailtje sturen want ik doe graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige winactie! Ik heb je gemaild :) Zoals ook daarin vermeld heb ik alles gedaan en het artikel geliked en gedeeld via Bloglovin.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat leuk dat je de actie verlengd hebt, ik volg je al een tijdje, en ga ook je berichtje even saven en sharen,,,ook stuur ik je direct even een mailtje...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!