maandag 15 december 2014

Purple Look




Als je haast hebt pak je toch vaak dezelfde producten. Hierdoor gebruik je vaak maar een aantal producten uit je stash, terwijl er ook andere mooie producten liggen. Ik maakte een look met een palette dat is al een hele tijd niet heb gebruikt, maar stiekem toch wel erg mooi vind. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het palette dat ik gebruikt heb voor deze look is een palette van No. 7 in de kleur: Smoky Rose Quad. Dit palette kocht ik ooit eens in Zeeland voor nog geen €6,00. Ondanks de prachtige kleuren heb ik hem nog nauwelijks gebruikt. Daar moet dus verandering in komen.
 
Zoals je kunt zien zijn de kleuren stuk voor stuk goed gepigmenteerd. Ook bevatten ze allemaal prachtige gouden glitters, die op de foto helaas wat minder tot uiting komen. 
 
Als eerste bracht ik de lichtpaarse kleur aan op mijn gehele bewegend ooglid. De glitterige lichtroze kleur bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek. In mijn buitenste ooghoek bracht ik de lichtpaarse kleur wat steviger aan en ook zette ik deze kleur sterk aan in mijn crease. Vervolgens blend je alles goed uit. Als laatste breng je de donkerpaarse kleur heel voorzichtig aan in je buitenste ooghoek en ongeveer een halve centimeter in je crease. Deze kleur is zeer goed gepigmenteerd en bijna zwart van kleur. Ook deze kleuren blend je goed uit. Ik droeg deze look overdag, maar voor 's avonds kan je de donkerpaarse kleur wat sterker aanzetten.










De kleuren glinsteren mooi in het licht, maar zijn niet te opvallen. Ideaal voor een alledaagse look. Met een natte kwast bracht ik ook nog de donkerpaarse oogschaduw aan als eyeliner en de lichtpaarse kleur onder mijn onderste wimperrand.
 
Om de look af te maken bracht ik nog een lipstick aan en wat blush op mijn wangen. De lipstick is een mooie oudroze kleur van Essence (Natural Beauty). De blush is één van mijn favoriete blushes: Rose Gold van Sleek.
 
Van de mascara en het wenkbrauwpotlood heb ik geen foto, aangezien dat altijd hetzelfde is. De mascara die ik altijd gebruik is de I Love Extreme mascara van Essence. Mijn wenkbrauwen teken ik altijd bij met een wenkbrauwpotlood van Catrice. 
 
Over de uiteindelijke look ben ik erg te spreken. De kleuren passen perfect bij elkaar en in het licht schitteren de oogschaduws prachtig. Dit is zeker een palette dat ik weer vaak uit de kast zal pakken.
 
 
~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

  1. De Natural Beauty lipstick heb ik zelf ook, erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat oogschaduwpalette is super mooi! Goed gepigmenteerde kleurtjes. Die lipstick staat je echt heel mooi. Leuke blog heb je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. owww wat een onwijs mooie look, heb je gemaakt vooral de donkere tint oogschaduw is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!