zondag 4 januari 2015

Essence lipliners: Wish Me A Rose & Red Blush

Van lipsticks heb ik inmiddels een bescheiden verzameling opgebouwd. Lippotloden daarentegen gebruikte ik eigenlijk nooit. Wel was ik er erg benieuwd naar. Lipliners hebben vaak een matte finish en dat vind ik vaak erg mooi. Ik kocht twee lippotloden om uit te testen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Ik kocht twee lippotloden van Essence, omdat ik daar al veel goede verhalen over had gehoord. Het eerste lippotlood is een lichtroze kleurtje met de naam: 12 Wish Me A Rose. De andere kleur die ik meenam is een donkerrode berry-achtige kleur. Dit lippotlood heet: 8 Red Blush.
 
De potloden zijn redelijk zacht. Hier kwam ik, helaas, ook achter toen ik thuis kwam met mijn nieuwe aanwinsten. Toen ik productfoto's wilde maken zag ik dat het potlood al 'gebruikt' was. Niet echt gebruikt, maar iemand heeft de dop er blijkbaar af gehad en het teruggeduwd zonder te kijken, met als gevolg dat ik nog maar een halve punt had en dat de rest aan de binnenkant van de dop gesmeerd zat. Gelukkig was dat probleem zo opgelost door het potlood eerst even te slijpen.
  

Dit lichtroze kleurtje is ideaal voor een dagelijkse look. Zorg er wel voor dat je je lippen goed verzorgd heb voor je het potlood aanbrengt. Doe bijvoorbeeld iets van tevoren wat Labello of Vaseline op je lippen. Potlood is vaak wat droger dan lipstick waardoor je wel wat sneller velletjes ziet zitten.
 
 
 
De donkerrode kleur vind ik echt prachtig. Het is wel wat gewaagder, maar nu het weer winter is mag zo'n kleur eigenlijk niet ontbreken in je stash. Op de foto lijkt hij erg licht. Dit komt doordat ik mijn lippen eerst goed had ingesmeerd met Vaseline en dit nog niet helemaal goed was ingetrokken. Als je het gewoon zo op je lippen aanbrengt is het een mooie donkerrode berry-achtige kleur.
 
Deze lipliners zijn erg fijn in gebruik. Doordat ze redelijk zacht zijn breng je ze gemakkelijk aan. De potloden hebben een matte finish, waardoor ze ook goed op hun plek blijven zitten. Je kunt de lipliners gebruiken voor onder een lipstick, maar zelf draag ik ze 'los' op mijn lippen, omdat ik de kleuren echt geweldig vind.
 
Ik ben erg te spreken over deze lippotloden van Essence. Ze blijven een stuk langer zitten dan lipstick en hebben een mooie matte finish. Deze lippotloden zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor €0,99 per stuk.
 
 
Maak jij wel eens gebruik van lipliners?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen en winacties? Volg mijn blog dan gratis via Bloglovin. Dit doe je gemakkelijk door op de button aan de rechterkant te klikken.
 
 
 
~Liefs Sandra

7 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie kleurtjes! De donkerrode is mijn favoriet, die vind ik je echt super staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beide heb ik ook, maar mijn favoriet is toch nummer 7 cute pink. Moet je zeker even naar kijken! Fijn review.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem zelf nog niet gebruikt maar het klinkt veelbelovend. Misschien maar eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne review! Ik heb ook enkele lipliners liggen maar ben meestal te lui om die te gebruiken :p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. de rode tint vind ik erg mooi, zelf gebruik ik altijd lipliners als basis onder mijn lipstick...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het zijn inderdaad toffe kleuren zeg, ze staan je goed! Zelf heb ik wel liever potloden die nog iets gepigmenteerder zijn, zodat ze ook echt goed werken, de hele dag door. Maar zo als losse kleurtjes zien deze potloden er fijn uit! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!