donderdag 8 januari 2015

MAC Fluidline Waveline

Bij mijn cadeautjes voor kerst heb je misschien de Fluidlines van MAC voorbij zien komen die ik gehad heb. Vandaag een review van de Fluidline waar ik het meest benieuwd naar was; Waveline. Ben jij ook benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
 
De verpakking

 
Dit product is zoals we van MAC gewend zijn weer prachtig verpakt. Het 'standaard' zwarte doosje dat al een luxe uitstraling heeft voordat je het product überhaupt in je handen gehad hebt. De Fluidlines zijn verpakt in een mooie glazen potje wat zwaar en daardoor ook luxe aanvoelt. Het heeft een doorzichtige onderkant met een mooie matzwarte dop. Aan de onderkant van het potje staat de verdere productinformatie die normaal gesproken ook op een sticker bij een make-up product zou zitten inclusief de naam van de Fluidline. 
 
Het product
 
Fluidline is een product van MAC dat vooral veel gebruikt wordt als eyeliner. Het is vergelijkbaar met een geleyeliner, maar dan wel iets zachter. Je kunt het gemakkelijk aanbrengen met een willekeurig eyelinerkwastje.
 
 
Het gebruik
 
Toen ik het product voor het eerst gebruikte was het nog een beetje aftasten. Het was wat zachter dan de geleyeliners die ik normaal gesproken gebruikte, maar als je het eenmaal een paar keer aangebracht hebt gaat het net zo gemakkelijk als je gewend was.

Ik merkte wel dat ik één laagje wat weinig vond. Om een mooie diepblauwe kleur te krijgen moet je de eyeliner toch wel 2 keer aanbrengen. Ik weet niet of ik daarmee de enige ben, het kan natuurlijk ook zijn omdat ik geen eyelinerkwast van MAC gebruik, maar een geleyeliner kwastje van Essence.
 
De kleur vind ik echt prachtig en de eyeliner is erg fijn in gebruik. Dit is zeker een product wat ik erg vaak zal gebruiken. Deze eyeliner is verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf voor €18,50.~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!