donderdag 5 februari 2015

Budget: Business Skirts


Skirts
Veel jongeren beginnen tegenwoordig al op vroege leeftijd bij een kantoor te werken, ook ik. Hierbij moet je vaak netjes gekleed, maar voor een echt mantelpakje voel ik mezelf nog iets te jong. Vandaag een artikel met allemaal budget nette rokjes die je perfect als zakelijke kleding aan kunt trekken. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Alle rokjes komen bij Forever21 vandaan en zijn allemaal budget. De ene ziet er wat netter uit dan de andere, maar het is net wat jij het liefste hebt. Zelf heb ik deze rokjes allemaal besteld en ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet. Misschien maak ik hier ook nog wel een aantal outfitfoto's van.
Dit eerste rokje is een standaard zwarte kokerrok. Een item dat iedereen wel in haar kast zou moeten hebben hangen. Niet alleen om naar bijvoorbeeld kantoor te dragen, maar ook naar gelegenheden die wat nettere kleding eisen. Deze kokerrok kost maar €10,45.
Ook dit is het model van een normale kokkerrok. Het leuke aan deze kokerrok is dat het niet zo'n standaard kleurtje is. Dit kun je gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een zwarte blazer. Hierdoor ziet het er wel wat netter uit, maar is het toch net wat anders dan helemaal zwart. Deze bordeauxrode rok is verkrijgbaar voor €11,45.

Deze rok is wel wat minder zakelijk dan de andere twee, maar net een leuke blouse en een panty kan het er alsnog erg netjes uitzien. Het leuke aan deze rok vind ik het gestikte patroontje en de zilveren rits. Deze rok is ook geschikt om gewoon dagelijks aan te trekken. Door het met net een ander item te combineren kan je een stoere look creëren, waardoor het er helemaal niet meer zakelijk uitziet. Dit is een kledingstuk waarmee je veel verschillende kanten mee op kan. Deze rok is de duurste van allemaal en ksot €20,95, wat ik persoonlijk echt geen geld vind voor een rok met zulke details.
 
Deze laatste rok is dan misschien niet helemaal geschikt om naar kantoor te dragen, toch kun je hem combineren met bijvoorbeeld een witte blouse waardoor hij een stuk netter wordt. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Toch heb ik gekozen voor de bruine variant waardoor het allemaal een stuk minder hard oogt. Deze geweldige plooirok is verkrijgbaar voor €19,45.
 
Zelf ben ik echt gek op zulk soort rokjes. Je moet er wel echt van houden, want ik kan me voorstellen dat het voor sommige misschien net wat te netjes is om 'normaal' te dragen. Toch is het ideaal om een keer te proberen aangezien de prijs per rokje erg laag ligt.
 
Wat vind jij het leukste rokje uit dit artikel?
 
 
 
 ~Liefs Sandra
 

3 opmerkingen:

  1. Het leukste vind ik de laatste 2 rokjes, maar ze zijn erg ongeschikt om naar een kantoor te dragen,
    echt veel te kort...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De foto is erg vertekend. In het echt zijn ze een stuk langer. Helaas was zelfs de kleinste maat te groot dus gaan ze beide weer terug.

      Verwijderen
  2. I would highly recommend Mr, Benjamin services to any person in need financial help and they will keep you on top of high directories for any further needs. Once again I commend yourself and your staff for extraordinary service and customer service, as this is a great asset to your company and a pleasant experience to customers such as myself. Wishing you all the best for the future.Mr, Benjamin is best way to get an easy loan,here is there email..  247officedept@gmail.com     Or talk to Mr Benjamin On WhatsApp Via_+1-989-394-3740 Thank You for helping me with loan once again in my sincerely heart I'm forever grateful.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!