woensdag 18 februari 2015

Nocibé Nagellak Swatches: Rosa Bonheur

Nagellak is iets waar ik met vlagen interesse in heb. Ik heb dan wel vrijwel altijd nagellak op, toch pak ik heel vaak dezelfde lakjes. Toen ik onlangs op zoek was naar een ander kleurtje, kwam ik een prachtige paarse nagellak tegen die ik eigenlijk nog nooit gebruikt had. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


Dit lakje kreeg ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag, maar doordat het een mini is, verdween hij al snel onderin de bak met nagellakjes. Toen ik mijn nagels lakte met dit lakje was ik erg verbaasd. De pigmentatie is echt heel goed en hij dekt zo goed als met één laagje. Toch bracht ik nog een laagje aan, omdat ik dat vaak wel wat mooier vind.
 
Het merk van dit lakje (Nocibé) ken ik persoonlijk niet. Ik kan me herinneren dat dit lakje in een winkeltje in Frankrijk gekocht is. Het is een kleine verpakking wat ik erg jammer vind aangezien de kleur echt heel mooi is.
De kleur is een felle paarse kleur die ik nog niet vaak ben tegengekomen. Het is een unieke kleur die zowel opvallend als chique kan zijn. Ik vind de kleur echt prachtig en het is een keer wat anders dan een standaard roze of rood lakje. het enige nadeel is dat het een klein nagellakje is, waardoor hij helaas snel op zal zijn.
 
Dit lakje bevat 5.5 ml en is nog steeds verkrijgbaar in de webshop van Nocibé voor een prijs van €4,90. Als je kijkt naar de prijs in verhouding met de kwaliteit is dat zeker een goede prijs.
 
 
Kende jij dit merk al?
 
 
 
~Liefs Sandra 

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!