donderdag 19 februari 2015

Pure Soap: Wax Melts

Pure Soap is een webshop waar ik in eerste instantie toevallig op terecht kwam nadat ik op zoek was naar een webshop die wax melts verkocht. Deze webshop heeft een enorm aanbod wax melts met bijna elk mogelijke geur. Ik ontving een aantal wax melts om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik opende het doosje en een heerlijke zoete lucht kwam me tegemoet. Pure Soap heeft me vijf willekeurige geuren opgestuurd en ik wist dan ook niet welke geur ik zou ontvangen.

Wax Melts had ik hiervoor alleen nog gebruikt van de Action die ik bij mijn brandertje kreeg. Die zijn natuurlijk niet te vergelijken met handgemaakte Wax Melts.

De sterke geur die van deze Wax Melts afkomt voorspelt al veel goeds. Ze zitten allemaal mooi verpakt in een plastic bakje met een dekseltje waarop een sticker zit met de naam van de geur die erin zit.

Op de website van Pure Soap staat een uitgebreide beschrijving bij elke Melt, waardoor je gemakkelijk een geur uit kunt kiezen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een geur uitkiest die jij niet zo lekker vind. Ook zijn ze ingedeeld in diverse categorieën zodat je eenvoudig een Wax Melt kunt uitzoeken die bij jou past.

Ik ontving vijf geuren die stuk voor stuk erg verschillend waren: Nautical, Delicious, Christmas Pudding, Heather & Rock Candy.

Nautical is een heerlijke zomerse frisse kleur die me doet denken aan de zee.
"Een oceanische schone geur. Vers linnen, lavendel en muskus. Met hints van munt, koriander en amber."

Delicious is één van mijn favorieten. Het is een frisse fruitige geur met een zoete bloemige ondertoon.
"Gemaakt met een dupe van Be-Delicious van DKNY. Een heerlijke geur fris en fruitig!"
 

Christmas Pudding is een kruidige zoete geur die zorgt voor een warm en knus sfeertje. Het is een sterke geur dus hem even branden is al genoeg voor een geur die lang in je kamer blijft hangen.
 
Heather is een Wax Melt die sterk ruikt naar lavendel. Zelf ben ik nooit zo van de lavendel, maar dit is een perfecte geur om op de wc te zetten. Wij hebben thuis een brandertje in de wc staan en deze Wax Melt zorgt daar voor een heerlijk ruikende kamer.
"Een mooie schotse zachte heidegeur."

Rock Candy behoort ook tot mijn favorieten. Het is een zoete roze melt die me doet denken aan snoepjes en bloemen.
"Gemaakt met een dupe van Rock Star van LUSH. Zoete romige vanilla met een hit van tropische orchidee."

Alle Wax Melts zijn met de hand gemaakt van eco soya uit Noord-Amerika en zijn plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Ze zijn erg groot, zo'n 20 gram, dus je kunt hem ook gerust in twee delen splitsen, zodat je nog langer kunt genieten van deze heerlijke producten. De Wax Melts hebben een geur die zich snel in je kamer verspreidt zonder dat het een te overheersende geur is. De geur blijft ook goed in je Wax Melt zitten, waardoor je flink wat branduren kunt doen met één melt.

Ik ben erg te spreken over deze producten. Ze ruiken heerlijk en je doet er ook nog eens lang mee door de geur die elke keer weer zo goed blijft terugkomen bij het opnieuw branden ervan. De Wax Melts zijn verkrijgbaar voor maar €1,00 per stuk. Dat vind ik zeker een goede deal voor zulke lekkere en kwalitatief goede producten.
 
Pssst... Ben jij ook zo benieuwd naar deze of andere producten bij Pure Soap vandaan? Houdt dan zeker mijn blog in de gaten. Er komt namelijk een winactie aan!
 
 
 
 
~Liefs Sandra 

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!